Ga naar inhoud

b

Members
 • Aantal items

  24
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutral

Over b

 • Verjaardag 07-10-1975

Profile Information

 • Plaats
  Limburg.BE
 1. b

  exterieur styling 3C

  Niveauregeling heb ik ook op de mijne en verlagen zou inderdaad niet kunnen... Ik had begrepen van een forumlid dat de regeling enkel achteraan is. Misschien dat het inmiddels mogelijk is om de auto te verlagen via de VAG COM, dat zou mooi zijn. Deze regeling merk ik enkel als ik omschakel tussen zomer<->winter banden.
 2. b

  motor hersteld

  Ik dacht dat er 2 versies van de 140pk zijn. Die met 8 kleppen heeft een roetfilter, die met 16v niet. Dit vond ik raar aangezien de 170pk 16v een DPF heeft...
 3. b

  motor hersteld

  Yo Rudi, rustig blijven he 't zijn hier allemaal (passat)vrienden. 't is dikwijls moeilijk om te achterhalen welke emotie achter tekst zit, maar hier is 't allemaal peis en vree. We zijn hier om elkaar te informeren/helpen. Welkom op het internet Tot vrijdag! btw: nice work!
 4. misschien niet helemaal on-topic. Ik wil onder mijn B6 18" VW velgen plaatsen. Als ik de wagen opnieuw samenstel met de car configurator blijkt de combinatie 18" met niveauregeling niet te kunnen!? Iemand een idee waarom?
 5. b

  aansluiten autoradio

  Denk je? Aan de CAN ben ik niet aangekomen. Ik meet gewoon 12V aan de uitgangen, maar omgekeerd. Ik durfde eerst niet de aansluiting maken, schrik om 12V op de massa te zetten. Het kon gewoon niet anders: ik meet 12V tussen de "massa draad" en het koetswerk... (en geen potentiaal verschil tussen de zogezegde + en het koetswerk).
 6. b

  aansluiten autoradio

  na een weekje eindelijk mijn radio geïnstalleerd gekregen. Op de kabelboom voor de radio pre-out staat de + op zwart en de massa op rood .... Voor de onderbroken 12v heb ik de sigarettenaansteker gebruikt.
 7. b

  aansluiten autoradio

  done sorry hè dat topic had ik nog niet gezien.
 8. b

  aansluiten autoradio

  laat maar hoor, thx (het bakje onder de lichtschakelaar waar Cees het over had). Ik heb het inmiddels los gekregen, maar zie niet waar ik de kabels kan op aansluiten. Ik ga even bij een installateur langs. Voor een paar Euri ga ik niet het risico lopen om de electronica in de war te sturen. Voorlopig heb ik genoeg aan het geluid van een DSG met 125kw.
 9. b

  aansluiten autoradio

  hey Cees, misschien een noob/newbie vraag, maar hoe krijg je dat verdomde bakje eruit?? Mijn Passat is 100km oud en durf nog niet te veel kracht op die dingen te zetten. Zitten die kabels er dan mooi achter? Ik heb de onderkant eraf gehaald en zie véél rode en gele kabeltjes thx
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden