Ga naar inhoud

iroa-1

Members
  • Aantal items

    33
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over iroa-1

  • Verjaardag 25-09-1963

Profile Information

  • Plaats
    Hoorn

iroa-1's Achievements

0

Community reputatie

  1. iroa-1

    Also Meguiar's

    Klinkt goed. Laat maar een datum horen ...
  2. Sedan 3C, TDI 136PK (JD chip) gem. 1 op 17 bij relaxte rijstijl (NIET sloom!), veel gebruik cruise control
  3. Zo te zien gaat het morgen (5 augustus) niet lukken. Via ViperArray geen contact gehad met Meguiars en bovendien niet de vereiste minimaal 5 deelnemers. Mogelijk dat we zoiets later dit jaar kunnen doen als niet iedereen op vakantie is. Laat maar weten of hier belangstelling voor is.
  4. B voor Brouillard (heb ik toch nog iets aan mijn middelbare school frans)
  5. ViperArray, nog niets gehoord/gezien ... Ben je soms met vakantie?? (is niet vreemd in deze tijd van het jaar 8) )
  6. ViperArray, heb jij Rob nog te pakken kunnen krijgen? Ook ik ga er van uit dat we veel zelf poetsen met deskundige begeleiding
  7. OK, laten we het dan concreet maken, een maand is voorbij voordat je er erg in hebt. Voorstel: zaterdag 5 augustus, lokatie Meguiars Trainingscentrum Baarn Deelnemers: - HarroJansen - Carpmaster - IROA-1 - passatvw ViperArray, denk je dat dit gaat lukken? Wat is het maximum aantal deelnemers dat hier aan kan deelnemen?
  8. Sedan 01 Juni 2006 1.9TDI 136pk - 4.300 km op de teller Afgelopen weekend even naar Zuid-Duitsland geweest - genieten geblazen!
  9. Afhankelijk van datum heb ik ook interesse. Vanaf midden augustus loopt mijn vakantie dus eind juli of zo zou mooi uitkomen.
  10. Ik ben bang dat je niet gekwalificeerd bent voor dit soort werk 8) Zoals ik in een andere topic schreef over mijn nickname http://www.vwpassat.nl/viewtopic.php?p=34043#34043 ben ik internationaal scheidsrechter. In Amerika heb ik me aangemeld om mee te werken aan de US nationale kampioenschappen en ben ik samen met twee andere nederlandse collega's (en vrienden) uit de aanmeldingen geselecteerd. Op dinsdag heenvliegen, woensdag tot en met vrijdag werken, zaterdag omgeving verkennen etc. en zondag weer terugvliegen. Dit zijn hele leuke evenementen, afgelopen jaar 3 weken in Ecuador door mogen brengen voor de Wereldkampioenschappen. Samen met een groep van ca. 50 scheidsrechters vanuit de hele wereld zo'n 1000 schutters door het toernooi begeleiden is een ongekende ervaring
  11. iroa-1

    Maglite

    Maglite is niet onaardig als lichtgever, ik heb zelf een Mini onder handbereik in de auto en voor het grotere werk een 6-cel in de kofferbak. Als je echt heel veel licht wilt kan je de Surefire proberen, deze is echt verschrikkelijk (goed!). Veel in gebruik bij o.a. USA overheid, heeft drukknop op achterzijde. Is echter wel een paar euri duurder ...
  12. Wij gaan 2 weken naar Salou (Spanje). Feestlocatie voor mijn tienerdochters (13 en 15 ), daarna nog snel weekendje Griekenland voor vergadering, paar dagen werken en afronden met een week USA met twee vrienden (werkvakantie). We hebben er zin in!
  13. Geboren april 2002 - 200.000 km (gister ingeleverd) Geboren 31 mei 2006 - 14 km
  14. VisionRoy, zondag as. even naar Martin Schilder (Alkmaar) voor de TDI meeting, heeft ook Meguiars demo op het programma staan. Kan je jouw bolide als testobject aanbieden
  15. Het verbruik volgens mijn boardcomputer wijkt af (heeft dat altijd al gedaan), auto loopt in werkelijkheid zo'n 10 uurder. Auto staat gewoon op originele banden/velgen. Mijn gemiddelde verbruik is 1:18 - 1:19 in de zomer en rond de 1:17 in de winter (1.9 TDI 130pk) Op mijn Palm gebruik ik een shareware programma om mijn verbruik bij te houden. het heet automobile en is te downloaden via http://www.linkesoft.com Werkt echt perfect, geeft ook grafiekjes zodat je tendensen en afwijkingen kunt zien.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden