Ga naar inhoud

GJ

Members
  • Aantal items

    18
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over GJ

  • Verjaardag 08-08-1963

Profile Information

  • Plaats
    Tubbergen

GJ's Achievements

0

Community reputatie

  1. Moet volgens autoweek passen. ONDERSTEL aandrijving voor wielophanging voor onafh., McPherson wielophanging achter multilink vering voor schroefveren vering achter schroefveren stabilisator voor ja stabilisator achter ja remmen voor gev. schijven, 288 mm remmen achter schijven, 245 mm bandenmaat 205/55R16 draaicirkel 11,4 m
  2. Mijn reserve is ook 16 inch. Heb niet echt zin om eerst in het donker liggen te klooien om de boel op te meten. Bel wel met een dealer morgen.
  3. Ik kan een set winterbanden met stalen velgen kopen. Echter deze zaten op een passat uit 1999 en zijn 195/65/15 ET 37. Kan ik deze onder een sportline uit 2002 plaatsen. Volgens het boekje moet er 6Jx16ET40 onder.
  4. Kun je daar ook "kringen", veroorzaakt door natte kleding in zwarte sportline bekleding mee verwijderen, zonder dat er verdere verkleuring optreed ?
  5. GJ

    Bumperprotector

    Hartelijk dank !
  6. GJ

    Bumperprotector

    Weet iemand waar je een chroomkleurige achterbumper protector kunt verkrijgen. Ik weet dat er voor audi standaard één is maar ik kan voor de Passat variant nergens één vinden op het net.
  7. GJ

    2.3 V5

    Hij staat nu bij de spuiter/plaatwerker en wordt dinsdag gespoten , vervolgens is het nog 2 a 3 dagen de hele handel inbouwen. Schade was inderdaad bijna 9000 euries. Het bedrag is materieel niet zo groot maar stoelen binnenbekleding e.d. moet er uit en daar gaan veel uren inzitten. Er worden nieuwe onderdorpel en middenstyl ingebouwt/gelast en deuren en spatbord vernieuwd. Denk dat ik er dan meteen maar een dakspoiler op laat zetten kan zo meegenomen worden ( prijs en spuiten) maar vindt de orginele VW niks. Nog ff zoeken wat me het mooiste lijkt ( of toch maar niks).
  8. GJ

    2.3 V5

    Vanmiddag op de brug gehad en gelukkig niet krom. Moet een nieuwe deurstyl,onder dorpels en deuren en spatbord.Schade rond de 9000. Denk dat ik hem maar laat repareren. Was goed te doen vlgs m'n autobedrijf. Nog ff wachten wat de verzekering zegt. Wordt vervolgt.
  9. GJ

    2.3 V5

    Helaas, niet veel plezier gehad van de Passat. Vanmiddag geramd door een Benz die dacht dat z'n ABS wel werkte in de sneeuw. Gelukkig hadden moeders en de kids niets maar de passat is waarschijnlijk naar de haaien. De gehele bestuurderskant is eruit en het lijkt erop dat ie krom is maar in de hevige sneeuw niet goed te zien. Dus ik vrees dat ik weer opzoek kan naar een sportline.......................!
  10. GJ

    2.3 V5

    Ik heb 'm woensdag opgehaald en ik moet zeggen perfect. Loopt motorisch geweldig. Je kan er rustig meerijden en als het moet de pk's aanspreken. Moet nog ff enkele dingetjes nalopen zoals frontje van de inbouw van de radio die los zit n.a.v. braakschade bij de vorige eigenaar en de asbak achter waar m'n dochtertje in geopende stand op ging staan en spontaan het terugklapmechanisme afbrak. Het enige wat me opvalt is dat bij een koude motor de tweede versnelling niet prettig invalt. Als de olie warm is geen probleem meer. Is dit normaal ?
  11. GJ

    2.3 V5

    Hij stond ook als sportline te koop echter op de chassis bestickering stond duidelijk TREND. Dus het lijkt mij een trendline.
  12. GJ

    2.3 V5

    Is van 2002 met 90.000 op de klok en ziet er keurig uit. Is een Trendline met wat extra's. Proef gereden en ik moet zeggen loopt perfect. Haal hem/haar van de week en laat dan later wel weten of het echt top is.
  13. GJ

    2.3 V5

    Toch geen 2.3 V5 geworden maar een 1.8 T. Iedergeval bedankt voor de tips.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden