Ga naar inhoud

ED_PASSAT

Members+
  • Aantal items

    287
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door ED_PASSAT

  1. bedankt iedereen voor de reacties. Dit zou natuurlijk ook nog kunnen, misschien als ik meer info geef dat je dan zegt ja dit is eigenlijk echt het wiel lager. Het geluid is hoorbaar vanaf 50 km/ph tot ...... Als ik een bocht naar links heb dan is het geluid weg.
  2. ED_PASSAT

    Homokineet Vraag

    Goedemiddag. Als ik rijd met mijn wagen geeft hij het geluid net alsof je over de witte streep aan de zijkant van de weg rijd. Nu heb ik mijn wagen even op de brug gehad en vernomen dat de hoes die om de homokineet zit kapot is. Is het verstandig om alleen de homokineet te vervangen of de complete aandrijfas, wat is overigens het makkelijkst te vervangen? Nu weet ik wel dat alleen de homokineet vervangen een stuk aantrekkelijker is qua prijs Groetjes
  3. Ok dat is dan goed bedankt deze code kwam nadat ik hem gereset had.
  4. Wat kan hier de oorzaak van zijn? Mijn clima staat bijna nooit aan alleen als mijn ramen beslagen zijn dan zet ik de blower aan. Ik heb via mijn cimatronic een foutcode opgehaald het gaat hier om de code 4F9 00, iemand een idee waar ik de betekenis van deze code terug kan vinden? Ook heb ik mijn clima gereset en nu krijg ik als storingscode indien ik deze opvraag 444 00 en het knipperen is niet meer terug gekomen na de reset.
  5. ED_PASSAT

    Display Climatronic

    Beste leden. Het display van mijn climatronic doet een beetje vreemd. Zodra ik mijn contact aanzet gaat het gehele display van mijn climatronic knipperen. DIt blijft tot ik de climatronic uitzet en er OFF in het display staat. Zodra ik deze weer aanzet dan functioneert hij als behoren. Iemand een idee of ingeving hoe dit mogelijk is?
  6. Was het gelukt de kabel vervangen? Heb je hier toevallig ook een foto reportage van gemaakt want ik moet namelijk ook mijn Bowdenkabel vervangen. Volgens mij moet de hele metalen plaat ook verwijderd worden. Wat voor kit heb jij hier weer tussen gedaan?
  7. Ben erachter wat het probleem is, Als ik mijn auto start en de sleutel een tikje terug klik dan doet alles het gewoon weer, dat wordt dus een nieuw contactslot ben ik bang.
  8. heb even op internet gesnuffeld zou het ook kunnen zijn dat de spanning van het contact wegvalt?
  9. Als deze leeg is van water en opgedroogd zou alles dan weer werken of zou je denken dat er een compleet nieuwe comfortmodule in moet.
  10. Waar kan ik deze vinden? Ik reed net terug naar huis helaas is het probleem weer terug. Echt een heel apparte storing
  11. Heel gek vanmorgen reed ik naar mijn werk doet alles het gewoon weer??? Ben bang dat dit probleem nog wel terug gaat komen dus hou jullie op de hoogte. Bedankt voor de reacties tot nu toe....
  12. Ja ik rij eigenlijk altijd met verlichting aan overdag. Vind het zelf ook heel appart. Ook werkt dan trouwens de claxon, achterruit verwarming en mijn mist achterlamp niet.
  13. Hoi Leden. Mijn passat vertoont kuren, Zodra ik de motor start en dus rij werkt het volgende niet meer: Richtingaanwijzers Climatronic geeft wel info weer in display meer niet Dimlicht Ruitenwissers/sproeiers Zet ik mijn motor uit en hou ik het contact aan dan werkt alles weer als vanouds. Zou dit te maken kunnen hebben met een kapot relays??
  14. Thanx zal eens informeren (sorry stond eerst in verkeerde subgroep)
  15. ED_PASSAT

    Afdek dop kwijt.

    Hoi mede passat rijders. Ik ben sinds afgelopen week de afdekdop kwijt die in het midden van mijn velg zit. Enig idee of deze los te bestellen zijn en zoja waar zou ik dan terecht kunnen?? Ik bedoel de dop met VW logo, mijn velgen zijn overigens 18 inch weet niet of dat wat uitmaakt voor de maat van dat dingetje. Mijn type velg is Nuvioli. Edit Antonio: De velg is Nuvolari.
  16. Het probleem is opgelost. Het euvel was een heel klein apparaatje met aan bijde zijdes een ingang voor een stekker. Heb geen idee hoe dit heet maar heb mij laten vertellen dat dit dingetje ervoor zorgt dat de spanning of vonken verdeeld worden naar de bombines. Toch vervelend dat door zo'n klein apparaatje heel je wagen ontregeld is. Wel schommelt hij nog heel even in toeren als ik bijv voor een stoplicht stil ga staan en als ik hem start valt hij af en toe uit zodra ik een klein beetje gas bij geef dan is het goed dan blijft hij gewoon lopen.
  17. Motor loopt op 3 poten en de bobine is niet stuk => 99% kans dat de ICM kapot is, dit is de eindtrap/versterker die op het luchtfilterhuis zit. Hebben ze nog gezegd welke poot het niet doet? Nee dat hebben ze niet gezegd. Bedankt voor de info. word dat een duur grapje?
  18. Hij staat op dit moment bij de garage Conclusie volgens hen hij loopt op drie poten de bombine geeft geen power maar is niet stuk. De garage denkt dat het aan de kabel ligt die wordt op dit moment vervangen. Als het daar niet aan ligt denken ze dat het ook de computer kan zijn....
  19. Hoi allemaal. Ik heb een probleem met mijn wagen. Ik ben vandaag met mijn paardentrailer weggeweest en dat ging allemaal perfect, maar eenmaal weer thuis aangekomen paard uitladen en tijdens het uitladen laat ik altijd mijn motor nog 5 minuten draaien zodat de turbo kan afkoelen voordat ik de motor uitschakel. Ik wilde mijn wagen weer starten om hem te parkeren toen had hij al problemen met starten hij ging wel direct aan maar dook flink terug in toeren en schommelde. Terwijl ik achteruit reed dacht ik al wat een vreemd geluid maar niets vermoeden geparkeerd. Dat ik later weer weg ging exact zelfde probleem starten ging moeilijk en flink afname in toeren. Nu als ik rijdt schokkerd de motor heel erg tijdens het rijden voel het ook terug in het gaspedaal en er lijkt ook wel een verbrande lucht te ontstaan. Iemand een idee hoe dit komt??? *Edit hij geeft ook een beetje het roffel geluid van een subaru
  20. @ Vdub Bedankt zal het zo snel mogelijk proberen. @ Jee13 wat is een slotvrije optiek?
  21. ED_PASSAT

    Handgreep kapot

    Ik wilde net uitstappen en mijn portier opendoen, valt er iets naar beneden toen ik de klink bewoog. Nu kan ik vanaf de bestuurders kant niet meer uit mijn auto. Is dit makkelijk om te maken de hele deur moet zeker uit elkaar?
  22. Hij is getuned dus lijkt mij een goed idee, is er nog een speciaal type wat ik nodig heb voor mijn wagen. Weet jij ook toevallig wat deze ongeveer kosten en waar ik ze kan bestellen?? Weet zeker als ik naar de garage ga dat ze zo een prijsje hebben, maar laat het door een kennis doen scheelt een hoop geld...
  23. Weet iemand wat koppelings platen van een 1.8 turbo van 1997 kosten? Is er een voordelige site waar ik deze kan bestellen? Groetjes...
  24. Green inleg filter of K&N wat raden jullie aan...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden