Ga naar inhoud

Guido

Members
 • Aantal items

  46
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Guido

 1. Als je een keer je alarm wilt horen. (volgens mij standaard op de 3bg) Dan moet je eens je achterklep met je sleutel openen. Leuk? noujah wel aardig . Stond in de handleiding bij alarm.
 2. De originele van Dell kost rond de 50 ~ 60 Euro, maar met een 12V -> 230V en dan de bijgeleverde adapter lukt het natuurlijk ook. Voor de vakntie is het net te laat dus nu maar even een aantal cd'tjes branden
 3. Thnx, Zo'n adapter zou mooi zijn. Nu nog een voor Dell vinden
 4. Ik wil met de vakantie mijn laptop mee nemen maar deze heeft een accu van 4 uur en ook niets meer. Is er een, liefst zo goedkoop mogelijk , monier om de laptop(via adapter) aan te sluiten? de originele adapter heeft een input van 230V 1,5 A en een output van 20V 4,51A. Moet er van de 12V dan eerst 230V van gemaakt worden en daarna weer 20V of kan dit nog anders. En hoe zit het dan met het verbruik?
 5. Guido

  Xenon afstellen?

  Ik heb nog even gekeken: in nr 19&20 zit een 10A zekering en in 21&22 een 15A. Genoeg zo? (is dus standaard)
 6. Guido

  Audio keuze

  Denk dat de travelpilot er komt. Maar zat ff op kieskeurig reviews te lezen maar deze waren in combinatie met de volwagensgroep niet zo denderend. Mensen hier ervaring mee?
 7. Guido

  Xenon afstellen?

  Zijn er mensen met xenon af-fabriek, en weten deze welke zekeringen zij hebben?
 8. Guido

  Audio keuze

  Nou mijn plan: Ik d8 dan kan je de cd speler van het toestel wat makkelijker gebruiken, anders moet er steeds die navigatie-cd in. Maar het is idd een beetje raar
 9. Guido

  Xenon afstellen?

  Maar dat spaningsverschil staat toch over de draden vanaf de starter tot de lamp? (dmv codenstaors e.d.) Over de draden naar de starter verandert het spaningsverschil van 12V toch niet.
 10. Guido

  Audio keuze

  Ik heb nog een oude sony 10 cd-wisselaar al weer vele jaren oud. Maar zou deze ook aangesloten kunnen worden en daar bijv de navigatie cd in ofzo?
 11. Guido

  Audio keuze

  Ik ben me nu even bij de 2dehandse toestellen aan t orienteren. Voor Kwaliteit denk ik dat pioneer erg goed is maar voor mijn prijs geen radio/navigatie met mp3 te vinden is. Wel denk ik aan anderen merken/toestellen zoals de Travelpilot e2 van blaupunkt. heeft iemand hier ervaringen mee?
 12. Guido

  Audio keuze

  Ik ben even de keuze aan t maken wat voor een radio ik zal kopen. Het totaal zal zo rond de 300€ moeten gaan liggen. Ik kom tot de volgende keuze: een radio/cd (mp3 rw e.d.) inclusief bluetooth carkit. Of een 2dehandse radio/cd (mp3 rw e.d.) inclusief simpel navigatie display. Zou dit iets zijn 300€ voor een 2dehandse radio/navigatie of zijn er nog andere mogelijkheden?
 13. Guido

  Xenon afstellen?

  BTW is het nodig om de zekering nog te vervangen? In de handleiding stond hier niets over en ze doen het nu uitstekend.
 14. Guido

  Xenon afstellen?

  oke lekker makkelijk
 15. Probleem opgelost. Tijdens het bekijken van mn lichten viel me dit lampje op. Door even te starten gaat het lampje ineens uit. (brand steeds voor het starten) Niets meer aan de hand lijkt mij.
 16. Het Uitlaatgaswaarschuwingslampje op het dashbord brand. Net heb ik xenon ingebouwd, zou dit een oorzaak kunnen zijn en hoe zou ik het nu moeten verhelpen. Het lampje is geel dus heel erg??
 17. Guido

  Xenon afstellen?

  Ik heb immiddels xenon ingebouwd. Nu wil ik weten of het nodig is deze lager af te stellen zo ja dan hoeveel? Zelf dacht ik dat het brandpunt gelijk blijft en er dus geen correctie plaats hoeft te vinden.
 18. Daar rijdt de hele selectie in. Leuk contractje
 19. Guido

  Xenon

  marcel schreef: Is dit een precies werk met bv een bepaalde afstand en voorwerp of gewoon een tikkie tegen de knop geven?
 20. Guido

  Xenon

  Zijn er nog richtlijnen/tips voor het afstellen van de lamp? Of staat dit in de gebruiksaanwijzing? Denk dat het setje van 199.99 euri uit duisland het wordt.
 21. Guido

  Xenon

  Mijn laatste post en een aantal reacties zijn in eens verdwenen maar nog maals: Ik had gevraagd welke lamp er vervangen wordt ook al antwoord gekregen namelijk no. 3 Nog even de vraag is dit H7? En nogmaals de vraag of deze set betrouwbaar is om te kopen? http://cgi.ebay.de/RAGLite-echtes-XENON-NACHRUSTSET-E13-ab-8000K_W0QQitemZ8031779815QQcategoryZ57313QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
 22. Guido

  Xenon

  Iemand te spreken over dit setje over kwaliteit en garantie?
 23. Guido

  Xenon

  Gebruik je dan altijd je dimlicht: xenon?
 24. Guido

  Xenon

  Wat vervangen jullie dan alleen groot licht hoe zit het met die 2 in 1 halogeen lampjes dan?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden