Ga naar inhoud

Guido

Members
  • Aantal items

    46
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Guido

  • Verjaardag 28-10-1988

Profile Information

  • Plaats
    Zevenaar

Guido's Achievements

0

Community reputatie

  1. Als je een keer je alarm wilt horen. (volgens mij standaard op de 3bg) Dan moet je eens je achterklep met je sleutel openen. Leuk? noujah wel aardig . Stond in de handleiding bij alarm.
  2. De originele van Dell kost rond de 50 ~ 60 Euro, maar met een 12V -> 230V en dan de bijgeleverde adapter lukt het natuurlijk ook. Voor de vakntie is het net te laat dus nu maar even een aantal cd'tjes branden
  3. Thnx, Zo'n adapter zou mooi zijn. Nu nog een voor Dell vinden
  4. Ik wil met de vakantie mijn laptop mee nemen maar deze heeft een accu van 4 uur en ook niets meer. Is er een, liefst zo goedkoop mogelijk , monier om de laptop(via adapter) aan te sluiten? de originele adapter heeft een input van 230V 1,5 A en een output van 20V 4,51A. Moet er van de 12V dan eerst 230V van gemaakt worden en daarna weer 20V of kan dit nog anders. En hoe zit het dan met het verbruik?
  5. Guido

    Xenon afstellen?

    Ik heb nog even gekeken: in nr 19&20 zit een 10A zekering en in 21&22 een 15A. Genoeg zo? (is dus standaard)
  6. Guido

    Audio keuze

    Denk dat de travelpilot er komt. Maar zat ff op kieskeurig reviews te lezen maar deze waren in combinatie met de volwagensgroep niet zo denderend. Mensen hier ervaring mee?
  7. Guido

    Xenon afstellen?

    Zijn er mensen met xenon af-fabriek, en weten deze welke zekeringen zij hebben?
  8. Guido

    Audio keuze

    Nou mijn plan: Ik d8 dan kan je de cd speler van het toestel wat makkelijker gebruiken, anders moet er steeds die navigatie-cd in. Maar het is idd een beetje raar
  9. Guido

    Xenon afstellen?

    Maar dat spaningsverschil staat toch over de draden vanaf de starter tot de lamp? (dmv codenstaors e.d.) Over de draden naar de starter verandert het spaningsverschil van 12V toch niet.
  10. Guido

    Audio keuze

    Ik heb nog een oude sony 10 cd-wisselaar al weer vele jaren oud. Maar zou deze ook aangesloten kunnen worden en daar bijv de navigatie cd in ofzo?
  11. Guido

    Audio keuze

    Ik ben me nu even bij de 2dehandse toestellen aan t orienteren. Voor Kwaliteit denk ik dat pioneer erg goed is maar voor mijn prijs geen radio/navigatie met mp3 te vinden is. Wel denk ik aan anderen merken/toestellen zoals de Travelpilot e2 van blaupunkt. heeft iemand hier ervaringen mee?
  12. Guido

    Audio keuze

    Ik ben even de keuze aan t maken wat voor een radio ik zal kopen. Het totaal zal zo rond de 300€ moeten gaan liggen. Ik kom tot de volgende keuze: een radio/cd (mp3 rw e.d.) inclusief bluetooth carkit. Of een 2dehandse radio/cd (mp3 rw e.d.) inclusief simpel navigatie display. Zou dit iets zijn 300€ voor een 2dehandse radio/navigatie of zijn er nog andere mogelijkheden?
  13. Guido

    Xenon afstellen?

    BTW is het nodig om de zekering nog te vervangen? In de handleiding stond hier niets over en ze doen het nu uitstekend.
  14. Guido

    Xenon afstellen?

    oke lekker makkelijk
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden