Ga naar inhoud

rayve

Members
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over rayve

rayve's Achievements

0

Community reputatie

  1. â?¬ 300,-???? misschien origineel vw of inclusief montage! ik wil hem ook voor 200,- leveren hoor. nee, ff alle gekheid op een passat, de BRUTO prijs bij ons is 109,48 inclusief. voor leden van dit forum maken wij overal actieprijzen van. dus voor jou 87,48 incl. Je krijgt bij ons geen vw doosje eromheen maar gewoon de Valeo doos. dat scheelt zowiezo al knaken terwijl de kwaliteit gegarandeert gelijk is!
  2. Bedankt voor je hartelijk welkom en graag gedaan. Nu we het er toch over hebben; Interesse in een goed(koop) adres voor onderdelen en accessoires?
  3. als ie handgeschakeld is dan en van na 2000
  4. ik weet niet of je het nog wil weten, maar die radiateur kost jou â?¬ 87,58 inclusief de btwtjes.
  5. als monteur en vertegenwoordiger automaterialen zijnde kan ik het niet laten om even te reageren. De quote van het grote boze internet is uit de Auto en Motor Techniek van 1997! De ontwikkelingen rond de koelvloeistoffen hebben de laatste jaren echter niet stil gestaan. De VW koelvloeistoffen die wij leveren van MPM bijvoorbeeld zijn alleen nog maar te krijgen in G12+, oftewel VOLLEDIG MENGBAAR MET ANDERE VLOEISTOFFEN. Elke automaterialen grossier of garage kan je precies vertellen hoe of wat. wil je het zelf doen? Klik op een onderstaande link Kroon Olie http://www.kroon-oil.com/nl/producten/productcatalogus.php?prodid=185&m=desc MPM oils http://www.mpmoil.nl/index.php?id=productindex&groep=koelvloeistof Op de kroon olie site kun je ook kijken welke vloeistoffen specifiek voor jou auto geschikt zijn of gebruikt moeten worden. via deze link: http://www.kroon-oil.com/nl/producten/productadvies.php succes
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden