Ga naar inhoud
  • 0

Op zoek naar autoradio


Juan

Vraag

Goeie avond!

 

Ik ben al een poosje op zoek naar een nieuwe autoradio, maar zie door de bomen het bos niet meer en vroeg me dus af of hier iemand is die misschien ervaringen kan delen over zijn/haar autoradio.

 

Ik ben op zoek naar een autoradio die sowieso een USB en AUX aansluiting heeft. CD speler is niet noodzakelijk, maar zal er in de meeste gevallen toch wel bij zitten. Verder wil ik sowieso bluetooth hebben, zodat ik mijn iPhone erop aan kan sluiten. Daarmee kom ik gelijk bij mijn volgende eis: ik wil er niet alleen handsfree mee kunnen bellen, maar ook m'n muziek mee kunnen streamen. Het liefst heb ik ook de mogelijkheid door m'n muziek (die op m'n iPhone staat) te zoeken via de radio. Ook zou het prettig zijn om m'n adresboek te kunnen doorzoeken via m'n radio, zodat ik eigenlijk nooit meer m'n iPhone uit m'n zak hoef te halen terwijl ik achter het stuur zit. Uiteraard moet de geluidskwaliteit degelijk zijn, en moet de radio niet al te goedkoop aanvoelen. Uiterlijk maakt me niet erg veel uit, immers: hoe lelijker, hoe minder gevoelig voor diefstal.

 

Wat prijs betreft wil ik het liefst niet meer dan €250,- uitgeven. Ik heb al een aantal radio's gevonden die aan de meeste eisen voldoen, zoals de Kenwood KDC-BT60U. Uit reviews komt echter, dat deze radio erg goedkoop aanvoelt (de cover trilt bij het bedienen). Ook ben ik er wat tegen gekomen die ver boven mijn budget liggen. Heeft iemand een radio die aan al m'n (ik weet het, vrij veel) eisen voldoet en deze dus aan kan raden? Of zit iemand misschien in 'het wereldje' en kan dus een goeie aanwijzen?

 

Alvast bedankt!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Aanbevolen berichten

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden