Ga naar inhoud

c_ve

Members
  • Aantal items

    20
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over c_ve

Profile Information

  • Plaats
    Nieuwegein

c_ve's Achievements

0

Community reputatie

  1. Remlampje van mijn bg5 was stuk. Dit weekend vervangen. wat mij opviel was dat iedere unit 5 lampen bevat. Namelijk 1 knipperlicht en 4 duolampen 5/21w. Bij gewoon licht branden 4x 5w lampen. Maar waarom zijn alle lampen als duo 5/21w uitgevoerd. Waar is het 21watt deel voor? Oké, 1 voor mistlamp en 1 voor remlicht. En de anderen dan?
  2. Bij mijn Passat 2003 hoor je een fluittoon door windgeruis bij de voorrand van het voorportier (bestuurderskant). Als ik het rubber tijdens het rijden wegdruk dan wordt de fluittoon/windgeruis erger. Komt dit door een versleten rubber? Het rubber lijkt oké. Kan dit komen doordat de deurraamstijl wijkt? Zo ja, hoe herstel je dit?
  3. c_ve

    veel vocht

    Ik heb ook altijd een vochtige Passat. Heb de rubbers onderin bij de accu schoongemaakt. Met een emmer water getest bij de deurruiten. Daar kwam ook geen zichtbaar water binnen. De auto blijft vochtig van binnen. Ruiten beslaan zodra er maar iets warmte in de auto is en alles voelt klam. Jammer, temeer mijn vorige auto (ander merk) daar na 27 jaar geen last van had. Wie heeft er nog een goed idee?
  4. c_ve

    Onderhoud

    Zoek goede betaalbare garage voor onderhoud 2.0 benzine bwjr 2003 Distributie, beurt en APK. Wie weet iets in omgeving Utrecht. Mvgr, Frans
  5. Ik heb vrijdag de stelmotor vervangen (nieuwe). Geen verbetering. Ik ga verder zoeken. Als je iets weet hoor ik het graag.
  6. Hi, Heb het zelfde probleem. Ben je er uit wat de oorzaak was?
  7. Lampje vandaag gekocht en geplaatst. Probleem verholpen. Bedankt voor de hulp.
  8. Lampje er voorzichtig met een kleine tang uit gehaald. Lampje ziet er redelijk zwart uit. Donderdag even een nieuwe halen en plaatsen. Daarna op naar de volgende storing.
  9. Hé super!! Heb je echt een vacuümslang nodig om die lamp er uit te krijgen of is er ook een andere methode?
  10. Oké, wie weet hoe je de verlichting onder de temperatuurknoppen vervangt?
  11. Dat is dus de knop voor de ventilatorstand (midelste knop). Ik kan hem er met de hand niet vanaf trekken. Tang proberen of ????
  12. Een kwestie van de knop er af trekken of moet er meer gedemonteerd worden?
  13. Bedankt, Als het een zekering is dan moet er toch veel meer electra niet werken? Ga het wel controleren voor de zekerheid. Dus toch maar één lampje voor de drie knoppen?
  14. Bij mijn Passat 2.0 bwjr jan.2003 werkt de verlichting van de verwarmingsknoppen (temp, aanjager, type) niet. De overige dashboardverlichting werkt wel. Zit hier één lamp achter of meerdere? Kan me niet voorstellen dat ze allemaal tegelijk stuk gaan. Kan de oorzaak ergens anders zitten b.v. comfortmodule (Afstandsbediening deuren werkt ook niet). Wie weet er meer?
  15. c_ve

    werkboek 3BG

    Ik ben op zoek naar een Haynes boek of iets degelijks. Welke boek is het handigst en is er online ook wat boeken beschikbaar? Vast bedankt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden