Ga naar inhoud

paul112233

Members
  • Aantal items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over paul112233

Profile Information

  • Plaats
    Doetinchem

paul112233's Achievements

0

Community reputatie

  1. De dakrails zijn inmiddels geplaatst. Een klusje van ongeveer 3 a 4 uur voor de niet professional. Het is voornamelijk draaiwerk van moertjes en voorzichtig aandoen met de airbags. Het gebruik van handschoenen is verstandig of je moet met grote regelmaat je handen wassen. Na de winter mooie velgen eronder en dan is tie klaar.
  2. Het geluid is niet goed te horen op een filmpje. Binnenkort gaat de auto naar de garage en zal ik aangeven wat de problemen waren....
  3. De handleiding in het duits heb ik gezien. Dan je. Het is een duidelijke omschrijving, alleen is mijn duits niet al te best. Is het nog verstandig om kit te gebruik? Aan de onderkant van de dakrails zit een soort schuimmateriaal. Is dit voldoende voor een watervaste kering?
  4. Wie heeft er ervaring met het plaatsen van nieuwe dakrails op een Passat 3c? mod:c3 is een citroen 3c is een vw Over het demonteren en plaatsen is informatie te vinden op internet. Dit moet wel lukken. Het is alleen erg veel werk... Zijn er nog dingen waarop ik moet letten. Moeten er nieuwe rubbers geplaatst worden of is kit een goed idee.
  5. Een filmpje maken is een goed idee. Het is vrij lastig het geluid te omschrijven. Filmpje zal ik vanmiddag erop plaatsen.
  6. Sinds kort eigenaar van een Passat variant 1.4 tsi handgeschakeld. Bij het gas loslaten als ik rijd hoor ik een schrapend en gorgelend geluid. Het geluid is te horen bij koppeling ingetrapt en niet ingetrapt. Weet iemand wat dit zou kunnen zijn?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden