Ga naar inhoud

Martijnr17

Members+
 • Aantal items

  13
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Alles dat geplaatst werd door Martijnr17

 1. Haha zie nu je bericht, ik helemaal klooien onder het stuur om hem op die stekker te krijgen, zonder na te denken dat die kabels op een makkelijker punt te vinden zouden zijn, dacht netjes te doen. Zal zo nog eens kijken bij de motorkap hendel, het ligt nog open. Hij werkt wel, maar heb nog 8 foutcodes in het systeem. Heb een clone kabel en die lijkt niet alles goed te doen, volgens Rainesh moet in module 9 nog iets gezet worden en daar ga ik anders volgende week wel even langs. BCM (J519) zit alleen helemaal achter het stuur. En kreeg de achterste stekker er bijna niet uit. In het voorbeeld zat ie mooi aan de zijkant, of ik heb niet goed opgelet.
 2. Zo vandaag D- day had nog wat vragen maar paar mooie documenten gevonden met alle informatie over de diagrammen en aansluit stekkers geen idee of ze hier ook al ergens op het forum staan, maar dat maakt het leven een stuk makkelijker. Van @wulfke had ik al wat diagrammen maar deze zijn nog weer een betere kwaliteit en mijn ogen worden er niet beter op. Wat plakkers erop zodat ik weet waar die heen moet, 4x rood is een beetje onduidelijk. https://hillegom.reinderink.nl/vwpassat/vw-passat-b8-component-locations-eng.pdf https://hillegom.reinderink.nl/vwpassat/vw-passat-b8-wiring-diagrams-eng.pdf Hmm de J519 en J533 zijn anders bij de facelift. Dat is vervelend
 3. Deel 1 is binnen de trekhaak. Ziet er goed en de kogel echt ongebruikt uit. De gaten in de bumper komen volgens mij ook overeen dus hoef niet te zagen. Had ook nog een uitgebreidere codering gevonden.https://www.tiguanforums.co.uk/threads/retrofit-swivel-towbar.9746/?post_id=111247&nested_view=1&sortby=oldest#post-111247
 4. Yep die zit bij de kabelset, dus als het goed is ben ik compleet. Heb ook even zitten kijken in vcds maar is het zo simpel als module 69 inschakelen en klaar?
 5. Zo, trekhaak van de onderdelenlijn en kabelset van ebay zijn besteld.
 6. Ja denk dat die hem gaat worden, samen met de kabelset van ebay hier boven ben ik voor ongeveer€700 klaar. En dan heb ik wel een orginele trekhaak.
 7. Hartstikke bedankt voor de informatie. FZN werd nog wel een stuk duurder dus ga nog even op zoek.
 8. Mooi die kennis en kunde. Ik stuur FZN even een mailtje of het zo compleet is. Die set hierboven is ook mooi en nieuw maar toch ook wel weer een stuk duurder. De trekhaak bij FZN ziet er ook bijna nieuw uit en dan ben ik voor 650 euro klaar. En dan even uitzoeken hoe ik hem moet inleren of dat iemand dat kan doen. Volgens mij mist bij de FZN set nog het knopje voor in de achterbak? Dan misschien de trekhaak van FZN en de kabelset van ebay hierboven.
 9. Zoals verteld in mijn voorstel ronde wil ik onder de passat graag een trekhaak en wilde voor een standaard afneembare gaan. Echter kwam er een reactie over een wegklapbare en volledig geïntegreerd in de auto. Je zocht naar 2023003496 - FZN Parts en Je zocht naar 2023002886 - FZN Parts Ik heb geen trekhaakvoorbereiding dus moet ook de kabels naar voren hebben, en inderdaad het knopje, maar volgens mij is dit compleet? Zit in de topics te zoeken maar vind niet zo snel een compleet verhaal. Misschien moet ik even een topic aanmaken?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden