Ga naar inhoud

inge

Members+
 • Aantal items

  12
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Alles dat geplaatst werd door inge

 1. inge

  Update

  Hey allemaal, Ik heb net een nieuwe auto radio ingebouwd en ben bezig om een achteruitrij camera in te bouwen en ga de trim met carbon fiber vinyl wrappen, (eerste keer dus ben benieuwd) zat te denken om daarna een remote start in te bouwen iemand hier tips over? Of tips voor volgende updates? Zodra de camera er in zit zal ik een foto update geven voor ik de wrap er op doe. Gr. Inge
 2. Ik heb het gevonden, ik stond scheinbaar alleen in verbinding met de auto ipv de touch adapter en daardoor gaf deze storing, vind 112 bellen wel een gekke reactie. Gewoon foutmelding zou makkelijker zijn, maar ben blij dat ik het heb gevonden... dank jullie wel!! Had nooit gedacht om de verbinding opnieuw na te lopen, aangezien alles het voor de rest gewoon goed deed, dus dank jullie wel!!
 3. Waar zou ik dat kunnen vinden?
 4. Nee zit er niet in, dat was ook mijn eerste gedachte.
 5. De RNS 310 zit er in, welke instellingen zouden dat kunnen zijn dan denk je? Ik zou niet weten waar ik zou moeten beginnen met zoeken.
 6. Ik heb een beetje gek probleem, sinds gister heb ik een passat cc 2.0 uit 2011. Als ik de auto aan zet en vervolgens de motor uitzet (op contact zet) en vervolgens de motor weer aan zet belt de auto automatisch 112. (Zowel met sleutel als met startknop) Als ik de sleutel er helemaal uit haal en de auto weer aan zet doet die dat niet. Heb al een andere mobiel gekoppeld maar dan doet ie dat ook dus ligt echt aan de auto. (auto doet her verder perfect, en voor zover ik weet is het geen schade auto) Heeft iemand enig een idee, ik heb dit namelijk nog niet eerder gezien of gehoord.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden