Ga naar inhoud

nyro187

Members+
 • Aantal items

  28
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door nyro187

 1. Het blijft vast lopen bij 6C. Net alsof er een sluiting is. Zie foto. Sinds het laatste wijziging krijg ik alleen parkpilot ik kreeg zwart beeld te zien bij parkeren. Hopelijk heb je gelijk dat er iets met de codering aan de hand is. Ik ben nu beschikbaar. Kan ik specifiek onderdelen uitlezen of coderingen wijzigingen om te kijken ? Bij 5F krijg ik steeds foute codering te zien welke het is weet ik niet. Het is wel een kloon maar doet wel z'n werk(gekregen van een vriend) @wulfke @Diver
 2. @wulfke als ik full Scan doe dan blijft het haken hij 6C dat is het enige wat blijft vast lopen. heb je specifiek welke ik kan laten scannen zodat ik het kan opsturen ? Kan het altijd blijven werken en dan uit het niets stoppen met werken omdat er verkeerde codering was ? Vrouw is nu weg met de auto zodra ze terug is dan maak ik een specifieke scans.
 3. @Driver klopt. Zou de stuurmodule 360 onder de passagiersstoel defect zijn ivm helemaal geen beeld meer van de camera's? Kan ik dat controleren ?
 4. Heb je hier wat aan?
 5. Zojuist veranderd codes gewist en krijg dit nu te zien ? Camera doen het nog niet. *komt nadat ik parkeer knop indruk
 6. Ik had eerst verkeerd gemeten maar een vriend kwam mee helpen. We hadden niks veranderd gingen boodschappen doen en later in de avond deed het niet meer. Sensoren doen het wel alleen de camera beeld blijft zwart. Als ik de camera probeer uit te lezen 6C dan loopt het vast. Hoe krijg ik de 5F verkeerde coderingen eruit ? Ik was paar week terug naar de garage geweest daar was de turbo rubber slangetjes vervangen die waren stuk. Dacht dat roetfilter dpf stuk was maar sinds dien geen storingen meer gehad. Denk dat het regenereren goed gaat!. Gaf daar ook aan over de Voltage alleen denk dat ze niet echt moeite hebben gedaan daar. Kan het zijn dat de accu niet meer goed is? Kan ik dat ook controleren?
 7. Zekering is goed en heeft 12v
 8. @wulfke sorry voor de laat reactie. We zijn nu bezig hij krijgt wel voeding op de 18polig stekker.
 9. @wulfke je had het over sc18 fuse moet 12v hebben maar met multi meter meer ik geen 12v het zekering is wel goed.
 10. Duidelijk. Hebben jullie tips wat ik kan proberen of uittesten?
 11. Heb je tips wat ik kan doen ? Zekering is goed. Ik heb de kofferbak klep open gehad. De kofferbak kan ik nog steeds open doen dat werkt nog. Zowel alle andere elektronica gekoppeld met de kofferbak.
 12. Zekering is goed. Garage geeft aan dat achteruitrij camera stuk is en dat het daarom alle camera's niet werken. Heb een gevoel dat het niet klopt. Wat doet het module onder de passagiers stoel?
 13. Topper zal het kijken als ik straks thuis ben
 14. Dat klopt komt, omdat de minilaptop waardeloos is ! Ik heb het daar met esc afgebroken om toch het document te hebben. Als ik 6C wil bekijken lijkt wel het laptop elke keer vast te lopen.
 15. Momenteel ben ik aan het werk zak vanavond kijken voor de log bestand. Het enige wijziging wat ik heb gedaan is de horn aan gezet tijdens ontgrendelen en sluiten, maar dat wad na de problemen met de camera.
 16. Yes orgineel hex v2 kabel alle opties zijn beschikbaar. Mijn sneller laptop is stuk gegaan. Uitdraai heb ik op de mini laptop gedaan die is heel traag.
 17. Nee deze is van gisteravond kun je de log ergens terug zien ? Voor p2002 ga ik woensdag naar de garage. Kan ook zijn dat de accu niet helemaal meer goed is. Ik vind de codering best interessant zou wel meer willen weten.
 18. Goedemorgen toppers, Ik heb een week geen beeld meer van de achteruitrij camera,zijkant en voorkant. Via vcds krijg ik melding geen communicatie met rear camera. Er zitten ook verkeerde bites codering. Zijn er wat experts die mij in iedergeval kunnen helpen met juiste codering en eventueel oplossing bieden voor de achteruit rij camera issue. Beeld is zwart maar de sensoren om de auto heen laat die wel zien. Als ik via vcds camera weer wil aan clicken krijg ik error. Vw Passat.docx
 19. nyro187

  Bubble in leer

  Heeft er iemand een idee hoe ik de lucht bel eruit krijg? Op youtube zag ik een video voorbij komen met een naald en verhitten. Op het einde spuite hij nog met een lak. Iemand ervaring ermee ?
 20. nyro187

  Front camera omgedraaid

  Zag dat er eerder iemand ook dit probleem had, maar geen oplossing. Ik heb 360 camera alleen voorste is omgedraaid. Kan het softwarematig omgedraaid worden? Of moet ik het fysiek omdraaien. En is het mogelijk het kap te vervangen ivm steenslag.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden