Ga naar inhoud

johmut

Members+
 • Aantal items

  13
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door johmut

 1. Nou, nee dus. Maar het stoort al veel minder na al die commotie 🤗
 2. Eureka! Het is gelukt. Hij doet het weer, mijn rollo. Beter dan nieuw. Zekeringetje dus 🤫. Wel lekker gesleuteld en gesakkerd 😆, weer heel wat bijgeleerd. Straks op vakantie naar de zon met een rollo die gaat op en neer, elke keer 🎶 Heel hard bedankt voor jullie tips en hulp. Jullie zijn Top!
 3. Enne, voor ik het vergeet, heel hard bedankt voor alle hulp guys 👍
 4. Klopt, 7.5A op SC47 en ja hoor stuk, doorgebrand, kaput. Kan ik die zomaar vervangen ? Meestal is er wel een oorzaak voor een kapotte zekering. Ik heb enkel 10A liggen en durf niet goed .... Heb de hoedenplank terug samengebouwd. Krijg de geleider rechts niet terug in de C-stijl bekleding. Eerst kreeg ik hem er niet uit en nu blijft hij niet meer zitten als ik hem er in duw. Denk dat het beter gaat lukken als ik er beweging in krijg met het motortje en half oplaat... wat meer bewegingsruimte dan helemaal achteraan.
 5. Sjonge jonge, er zit geen zekering op positie SC52 wel een 5A op SC49 en die is nog goed. Ik vind SC47 niet op de tekening, tenzij die tussen 46 en 48 zit natuurlijk? Hoeveel A zou die zekering eigenlijk moeten zijn ? Mijn B8 3C is afgeleverd aan de garage in November 2014. Steekt dat zo nouw dan?
 6. Ik ben ondertussen aan de slag gegaan... Voorste deel hoedenplank is los. Achterste deel (met rollo) is los maar ik krijg het er niet uit. Links is los, rechts geeft niet toe. De plastic haken in de kofferruimte zijn eruit maar rechts schuift het te weinig naar voor. Krijg de geleiding rechts ook niet uit de c-stijl bekleding. Die hangt los maar krijg ik er ook niet helemaal uit zonder de zijkanten van de achterbank eruit te halen en daarvoor moet de achterbank eruit denk ik .... Weet er trouwens iemand op welke zekering die rollo zou zitten? Staat niets van in het boekje... Mijn Passat ligt er nu maar triest bij...
 7. Bedankt @wulfke en @Heatsink Hier kan ik mee aan de slag. Nog tips om de C-stijl bekleding er veilig af te halen en terug te plaatsen?
 8. Sinds kort is er een rammeltje ?in? de hoedenplank en werkt de rollo (zonwering) aan de achterruit niet meer... Ik ben redelijk handig maar wil absoluut niks stuk maken. Kan iemand mij uitleggen hoe ik veilig de stoffen hoedenplank (met rollo) kan verwijderen om eens te kijken wat er precies aan de hand is? Of is het slimmer om de twee boutjes, zichtbaar zijn vanuit de kofferruimte, die de rollo vastzetten op de stalen hoedenplan te verwijderen. Komt de rollo er dan zo uit ? Het zou gewoon kunnen dat het stekkertje los is gekomen en dat het dat is wat rammelt tegen de metalen hoedenplank ... Alle tips zijn welkom, alvast bedankt! Snelle reactie Antwoord
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden