Ga naar inhoud

Dennisvanbeek

Members+
  • Aantal items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Dennisvanbeek

  1. 7 hours ago, Vdub said:

    ik heb bij een A4 die ik aan het opnieuw opbouwen ben voor een klant een vervang-set zonder 2massa vliegwiel gemonteerd.

    Ik ben ook bezig met een downpipe met 200 cells sportkat te maken voor deze (lengte) 1.8T omdat de kat los zat in de behuizing, als ik die van de week gelast heb zal ik wel een foto posten.

    Ben benieuwd heb je die 200cell gewoon ergens los besteld? Het is ook vrij moeilijk leuke bescheiden einddempers te vinden voor een passat ik heb zown onderlip met een knikje en pdc en aan de binnenkant ervan zit de uitname voor de eindpijpjes al die moet je er alleen even zelf uit snijden maar om daar uit te komen moet je een rare knik maken vanuit je einddemper want die zit zegmaar iets meer naar het midden 

  2. 8 hours ago, marijnensam said:

    Zou normale koppeling behouden, tenzij je 400 pk draaide, alles daaronder is prima te doen met 2 massa vliegwiel, stukje comfort is lekker en 2 massa vliegwiel dempt trillingen naar de bak , dus minder slijtage aan de tandwielen en lagers

    Verstuurd vanaf mijn SM-G986B met Tapatalk
     

    Oke dank je wel voor je reactie :)

  3. On 9-3-2010 at 08:45, jstruijk said:

    He Mourice, wellicht dat je dan dit seizoen nog een bevroren raampje mee kunt pikken :wink:

    Ik heb eigenlijk de handleiding van passatplus gebruikt met een paar aanpassingen. In mijn topic heb ik een lijstje geplaatst van de spullen die ik besteld heb bij de dealer. Naast deze spullen heb je nog wat andere losse zaken nodig die je in bv. de bouwmarkt kunt halen, maar ook die spullen staan op de passatplus site vermeld.

     

    Het enige waar ik mee zat was dat de geleverde kabels niet paste in de relaisvoet. Ze paste wel op het relais zelf, maar de relaisvoet, daar kreeg ik de kabels niet in geplaatst. Dit heb ik opgelost door de kabels aan het relais vast te maken en deze ruimte vol te gieten met kit om alles te beschermen tegen vocht en vuil. Nadeel daarvan is uiteraard dat het eigenlijk nooit meer los kan en daarom heb ik in de kabels connectors geplaatst voor het geval het toch nog ooit los moet.

    Veder was het voor mij even zoeken waar ik het relais zou plaatsen. De plek zoals beschreven op passatplus was bij mij niet te vinden (denk omdat ik een benzine heb en hij een diesel). Bij mij was een mooi plekje onder het koelvloeistofreservoir en ik heb em dus daar geplaatst.

     

    Ik hoop dat je er iets aan hebt, mocht je toch nog vragen hebben dan hoor ik het wel ;)

    Zijn deze voorruiten nog steeds te bestellen? Ik moet binnekort een andere voorruit en zou dan graag met verwarming willen 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden