Ga naar inhoud

joene83

Members+
 • Aantal items

  8
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over joene83

Profile Information

 • Plaats
  Lendelede
 • Naam
  Jeroen Demets

Overige

 • Auto
  VW Passat 2020 Variant

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

joene83's Achievements

3

Community reputatie

 1. Het is een lease wagen dus vrees ik dat het laten uittunen niet van toepassing gaat kunnen zijn.
 2. Is inderdaad een volledig nieuw wagen van september 2020. Door Corona nog niet tot bij de garage geraakt die reeds voorgesteld heeft om wagen eens uit te lezen. Vroeg me vooral af of er nog mensen zijn met zelfde probleem of dit probleem gehad hebben.
 3. Een 3000-tal Kilometers, pas echt trillingen beginnen voelen vanaf dat mijn nieuwe wagen een 3000 KM op de teller had.
 4. heeft natuurlijk met die Active Cylinder Technology te maken maar in het begin had ik hier geen merkbaar verschil qua rij gedrag maar nu wel vandaar dus of dit een gekend probleem is en/of er hier iets aan te doen valt.
 5. Sedert september vorig jaar (2020) heb ik een New Passat Variant Business 1.5 TSI. Mijn VW Passat is 'New Passat Variant Business Elegance Business 1.5 TSI OPF 110 kW (150 pk)' met ACT (Active Cylinder Technology) manuele versnellingsbak. In het begin merkte ik niet veel verschil wanneer auto in eco-modus (ACT) gaat qua rijden. De laatste maanden merk ik opmerkelijk trilling/vibratie van de wagen wanneer de motor in eco-modus (symbool op dashboard) gaat. Dit vooral wanneer ik lichtjes aan gas bijgeef en eco-modus van de motor aanblijft. Ook merkelijk trilling voelbaar wanneer ik bijvoorbeeld aan constante snelheid van 50 km/uur rij in 4-de versnelling of aan 70/80/90 km/uur in 5de versnelling in eco-modus van de motor. Is dit een gekend probleem voor deze wagen en motoruitvoering? Valt hier iets aan te doen i.v.m. merkelijk voelbare trilling bij de 1.5 TSI ACT eco-modus?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden