Ga naar inhoud

Toekomstige passat rijder.

Members+
  • Aantal items

    22
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Toekomstige passat rijder.

  1. Goedemorgen Juul, ja dat klopt, ik heb inmiddels een eigen topic aangemaakt. Excuses👍🏼 Mvg Ali
  2. Ja alles werkt weer, alleen bekend probleempje na vervangen is dat de stuurbekrachtiging niet meer werkt en ESC. Nee hij heeft niet het apparaat waarmee dat kan. Alleen normaal uitlees computer voor de gangbare zaken.
  3. Ik las een oude topic uit 2021 waar jij ook hebt bijgedragen aan oplossingen en precies dat probleem heb ik. Maar ik ben een leek als het gaat om al die codes terugzetten, inleren VCDS en dergelijke.
  4. Sleepring is exact dezelfde als die er eerst in zat. Zelfde onderdeelnummer. stuurbediening kapte ermee en parkassist deed het ook niet meer. De oude heb ik nog en mijn eigen monteur heeft hem vervangen voor mij.
  5. Goedemorgen vw rijders, mijn naam is Ali en ik rijd een vw touran uit 2013 (ik weet het is geen Passat) en ik heb hier precies hetzelfde probleem als vele anderen nadat de klokveer/sleepring is vervangen. Het gaat hier om een gebruikte onderdeel. Onderdeelnummer is: 5K0953569AL. De auto heeft geen stuurbekrachtiging en ESC na vervangen. ik kwam net een oude topic tegen hierover, en daar heb ik mijn vraag ook neergezet. Maar dacht misschien toch handig als ik een nieuwe topic aanmaak. Nu wil ik iemand vragen die mij hiermee kan helpen omdat ik er 1: geen verstand van heb en 2: het materiaal niet heb om dit in te leren. ik kom zelf uit Den Haag. mvg Ali,
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden