Ga naar inhoud

Robert28

Members
 • Aantal items

  10
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

2 Neutral

Profile Information

 • Plaats
  Nederland
 • Naam
  Robert

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Een motor die beter loopt, verbruikt ook minder. Ik zit nu weer op het verbruik wat ik eerder gewoon met Euro95 had (~1:15, 80%~90% snelweg).
 2. Inmiddels halverwege met de eerste tank vol 98 en het is veel beter, ik zal niet zeggen dat het helemaal verdwenen is, maar het verschil is overduidelijk. Verbruik is nu ook gunstiger.
 3. In geval van een opgerekte ketting zou je toch storingsmeldingen moeten krijgen? (tenminste dit heb ik er van begrepen)
 4. Nee, geen geratel, wel meer lawaai dan wanneer die warm is maar dat lijkt me normaal. En dit is ook niet verandert in zolang ik deze auto heb. 98 ga ik proberen, maar ik zoals gezegd, de auto is er ineens (soms) mee begonnen, ik heb dus altijd 95 getankt en toen geen klachten.
 5. De auto is ex-lease, bij aankoop (bij 78k km) bij een VW dealer geweest (in Duitsland) en daar wist men mij te vertellen dat er geen openstaande acties bij deze auto waren. Ik heb de ketting dus niet vervangen. De auto krijgt verder keurig zijn beurtjes, bougies en luchtfilter zijn bij 107k km vervangen. Brandstof is Euro95 (E5) meestal bij onze oosterburen.
 6. @Diver Ik moet toch echt een keer naar de opticien....😊 @Vinniepilon Inmiddels zit ik net over de 121k kilometer.
 7. Hoi, het volgende doet zicht voor, mijn VW Passat B7 1.4TSI 122pk CAXA motor loopt soms onregelmatig (inhouden/overslag?). Merkbaar is dit het best bij wat lagere toerentallen (85km/u in 6), stationair of bij het optrekken is er geen probleem. Ook het verbruik is iets hoger, ik haal de 1:15 niet meer (1:14.0-1:14.8). Verder kan ik geen relatie leggen met temperatuur of iets. Inmiddels met VCDS de boel uitgelezen en er wordt geen storing gemeld. Graag jullie advies! Groeten, Robert PS. @Driver @Vinniepilon Excuus dat ik ff te snel was....
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden