Ga naar inhoud

Reinhold

Members
  • Aantal items

    22
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Reinhold

Profile Information

  • Plaats
    Ter Apel
  • Naam
    Reinhold

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Reinhold's Achievements

9

Community reputatie

  1. Hij is aangemeld bij rosstech. En ik heb momenteel eerst kleine dingetjes aangepast en ook de scans opgeslagen op datum. Maar ik maak ook notities wat ik die datum heb aangepast.
  2. Ik heb het project even in de ijskast gezet. Heb even andere financiële verplichtingen en deze gaan even voor. En ik ben nog druk aan het uitzoeken hoe ik met de vcds kabel moet werken.
  3. Ik ga toch voor een afneembare trekhaak. Ik heb contact met meerdere bedrijven gehad die een wegklapbare aanbieden, maar er is te veel onduidelijkheid over. En dan bedoel ik meer over hoe compleet ze zijn. De 1 zit wel een module bij de andere niet, en ook over de bedrading vanaf de module naar de auto. Ik ga nu op zoek naar een afneembare nieuwe en dan ook met 13 polige stekker. Nu nog even uitzoeken welke set van de 13 polige stekker zijn ook weer verschillende uitvoeringen van.
  4. Je klikt op het soort paperclip of waar het op lijkt boven waar je je bericht typt. In de afbeelding aangegeven met gele pijl. Dan de link in de bovenste balk en de tekst in de onderste. De tekst word dan blauw.
  5. Ik heb Deze besteld. Misschien kan ik dat later ook nog anderen helpen als het moet.
  6. Ik heb inmiddels de vcds van ross tech besteld.
  7. Hij moet ingeleerd worden inverband met parkeersensoren mistlampen en volgens mij ook voor een elektrisch opende kofferdeksel.
  8. Bedankt voor de foto deze is voir mij duidelijk genoeg. Ik heb nu een idee hoe hij gemonteerd moet worden in verband met de bumper. Heel erg bedankt.
  9. Ik begin nu voor mezelf ook een beetje te twijfelen over deze of een VagCanPro.
  10. Maar ik heb een sedan, zit daar nog verschil in? En heb je misschien foto's hoe groot het gat wordt?
  11. Word aan deze kant zeer gewaardeerd. En klopt hij is ook prijzig maar ik had al gespaard voor deze.
  12. Ik denk dat ik direct de unlimited bestel. En aangezien deze ook de orginal ross tech is ben ik direct klaar.
  13. Nee klopt dat heeft geen zin maar bedankt voor je reactie. Is de kabel van 3vin later te upgraden naar meer unlimited vin?
  14. Voor zover ik het begrijp kan ik met deze kabel alles aanpassen. Is wel aan de hoge kant qua prijs, maar hier heb ik wel wat aan. En kan ik misschien ook nog anderen helpen.
  15. De vcds kabel die ik wil hebben is deze. En de trekhaak die ik zag komt van Volkswagen Passat (3G2) 2.0 TDI 16V 150 (sloop, bouwjaar 2018, kleur Wit). Dit is de link
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden