Ga naar inhoud

Sweetluv1971

Members
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Sweetluv1971

  1. Vandaag tot de ontdekking gekomen dat wr nog wel meer dingen het niet meer doen. Zo kan ik niet mijn ruitensproeiers gebruiken. Het lijkt wel of er geen stroom op staat want ik hoor het motortje niet eens. Ook staat er geen stroom op de sigarettenaansteker en achterin zit ook een lader waar geen stroom op staat. Gebeld met de garage en ik mag dinsdag langskomen. Als het hun niet lukt dan maak ik graag gebruik van jou hulp Stephen. Op het moment ben ik behoorlijk mismoedig. Nooit geweten dat een navi/radio swap zoiets terwegen kon brengen. ?
  2. Normaal gesproken zou ik dat doen, was het niet dat ik geen zin heb om weer 1,5 uur in de auto te zitten. Ik heb er bijna 200km (heen) voor gereden. Uiteraard heb ik gebeld met de garage waarik het gekocht heb en zij zeggen dat het systeem ingeleerd moet worden ivm nieuwste firmware. Dit kan ik laten doen bij de Vw dealer, werd mij gezegd, maar die vragen mij de hoofdprijs. Als iemand anders het kan, dan gun ik hem/haar liever het geld. Ps nota, anti-helingrapport en codekaart heb ik bij de aankoop gekregen.
  3. Hallo allemaal, Omdat ik niet kan posten in de topic “technisch” plaats ik mijn probleem hier. Gisteren heb ik bij een garage een RNS510 gekocht en laten inbouwen. We ontdekten dat het volgende niet meer werkt: - Als je de auto in de achteruit zet, gaat het scherm van de RNS510 niet automatisch naar OPS. Numoeten we op de knop van de parkeersensoren drukken in het midden console. - Ook functioneert het automatisch inpakeren (park assist) niet meer. Laat wel de vrije parkeerplekken zien maar het stuur draait niet als je achteruit rijdt. - De rechter zijspiegel is niet meer kantelbaar bij het achteruit rijden. Voorheen zat er een RCD315 in en toen functioneerde alles nog. Wie weet hoe dit opgelost kan worden? En wie kan het oplossen? (omgeving Maastricht tot Eindhoven, wil best ervoor rijden). Alvast bedankt voor het lezen en meedenken. Groetjes Petra
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden