Ga naar inhoud

mot

Members
  • Aantal items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over mot

Profile Information

  • Plaats
    Belgie
  • Naam
    tom peeters

mot's Achievements

1

Community reputatie

  1. update : Oorzaak was een vervuilde roetfilter door veel korte afstanden te rijden . ik heb een additief bij de diesel gedaan tank verder leeggereden en mocht terug op de testbank . resultaat nu 305 nm en een auto die veel aangenamer is om mee rond te rijden . Ik ben content topservice bij chiptuning plus !
  2. Ok bedankt voor de reacties , ik zal hem eens laten uitlezen en zo proberen er achter te komen wat het probleem is .
  3. Wat zouden de andere oorzaken kunnen zijn ?
  4. Zou het helpen met een aditief aan de diesel toe te voegen om de roetfilter te reinigen ? Kan sowieso geen kwaad denk ik of zie ik dat verkeerd ?
  5. Het is een firma uit Dilsen-Stokkem . Veel goeds over gehoord daarom gekozen om daar mijn auto te laten doen. We zijn zelfs met mijn gezin naar Maasmechelen shoppingvillage gebracht en terug opgehaald tijdens de tuning dus qua service zeker in orde . Alleen spijtig dat de vooropgestelde 310 nm niet gehaald werd en of dit te maken kon hebben met de roetfilter wat ik wel denk daarom wou ik jullie gedacht eens weten .
  6. Hallo iedereen , Ik heb mijn passat variant B7 1600 diesel gechipt . De nm van 310 niet gehaald zou komen omwille van vervuilde roetfilter. ik zou graag jullie mening weten over de meegeleverde grafiek . Thanks
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden