Ga naar inhoud

Danivh97

Members
  • Aantal items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Danivh97

  1. Ja klopt helemaal, ik ga is even kijken! Thanks!! ????
  2. Dankjewel voor de reactie maar helaas zie ik hier ook niks ????
  3. @@Vdub dankjewel, deze site had ik nog niet gezien. Heeft iemand toevallig ervaring met deze site of jij zelf misschien? ????
  4. Thanks! Hoop hier wijzer te worden!
  5. Ik heb onderhand contact gehad met Twan over het thermostaathuis, hij had er op t moment 1 liggen maar helaas al verkocht. Twan gaat ook even voor me kijken of die nog wat tegen komt en hoop dat we wat gaan vinden. Bedankt voor de tip @@tiptronic. Als iemand nog wat heeft liggen of een tip heeft om me passat te redden hoor ik het graag!
  6. Oke dat zal geweldig zijn, ik las al in eerdere topics dat hij dit probleem al een keer eerder heeft opgelost. Ik zal hem even een berichtje sturen! Dankjewel!
  7. Even als toevoeging ook.. de dealer kan het huis niet meer leveren
  8. Goedenavond iedereen! Even kort voorstellen, ik ben Dani van Herk en heb sinds deze week een Passat 2,3 v5 (150pK) uit het jaar 2000.. Nu het volgende.. De thermostaathuis is kapot (lekkage) maar er is heel moeilijk aan een nieuwe te komen.. artikelnummer: 071121117A. Nu las ik iets over de thermostaathuis van een 170pk versie monteren maar dacht laat ik het toch maar even na vragen aan de mensen die hier waarschijnlijk ervaring mee hebben. Kan iemand mij uit de brand helpen? Misschien een linkje naar een site waar die wel leverbaar op is of heeft iemand een tip of wat liggen? Harstikke bedankt alvast, Mvg Dani
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden