Ga naar inhoud

MariovdSloot

Members
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over MariovdSloot

Profile Information

  • Plaats
    Amsterdam
  • Naam
    Mario van der Sloot

MariovdSloot's Achievements

0

Community reputatie

  1. Nog niet gecheckt, maar ik kan bijna eindeloos blijven doorstarten. Pas na een keer of 40 merk ik dat de accu leger wordt.
  2. Ik heb een passat uit 2011 1.4 TSI. Deze heeft problemen met starten als hij een nacht in de kou heeft gestaan. Als ik start draait alles. Dus startmotor etc, maar toerental valt terug naar 200 en na een kleine opleving naar 700 toeren stopt het. Ik moet diverse keren starten voordat hij echt aanslaat. Kan soms 20 keer zijn. Ben bij de dealer geweest, maar kunnen alleen uitlezen op moment van het euvel. Is lastig, want het is niet altijd minus 0. Heeft iemand ervaring hiermee?
  3. Ze hebben tot nu toe alleen naar de buitenkant gekeken. De volgende stap zou inderdaad onder druk zetten worden. Ik heb gelukkig nog een half jaar garantie. Dus ga maar weer naar de dealer terug. Dacht ook al iets van een interne lekkage. Hij loopt bij laag toerental ook niet helemaal stabiel.
  4. Ik heb een Passat uit 2011 (1.4 tsi). Ik moet per 1.000 km een liter koelvloeistof bijvullen. Geen spoor van koelvloeistof aan de buitenkant te zien. Ik ben er al bij de dealer geweest. Die konden ook niets aan de buitenkant ontdekken. Ondertussen wel een defecte turbo vervangen, maar dat heeft het verbruik van koelvloeistof niet verminderd. Heeft iemand hier ervaring mee?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden