Ga naar inhoud

Mdb

Members
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Mdb

  1. Ik verwacht dat dit vanaf een bepaalde softwareversie gaat spelen. Mijn versie is 0343 momenteel.
  2. Volgens mij heb ik de oplossing voor het niet kunnen importeren op de Discover pro: https://www.motor-talk.de/forum/poi-sammlung-fuer-das-discover-pro-t5206346.html?page=43 Je moet niet de inhoud van meine poi sammlung direct in de root van de SD plaatsen, maar de inhoud van MIB2HIGH. Daarna werkt het importeren wel. Heb de acoustische waarschuwing nog niet kunnen testen, maar ik verwacht dat die met deze oplossing ook werkt!
  3. Nee, ook die werkt niet helaas. Zojuist wel gewoon de kaarten kunnen updaten met nieuwe versie van navigation.com. Wanneer ik de SD kaart met flitsers plaats, zegt de Discover Pro wel "software update - SD1". Maar updaten via nav > setup > versie informatie, nav > Geheugen beheren > Mijn bijz. reisdoelen updaten of menu > setup > systeeminformatie lukt niet. Na drukken op "update" of "software update" duurt het "Zoekt naar software-updates" heel erg lang en blijft hij maar zeggen "Fout: geen bestanden beschikbaar". De softwareversie is 0343. Via CarNet lukt wel, maar dan heb je geen acoustische waarschuwing en die wil ik wel erg graag! Edit: heb het zojuist nog met dezelfde SD kaart geprobeerd als van de kaart update (gewist), maar ook dat maakt geen verschil.
  4. Hier gaat het ook niet met een Discover Pro, niet via navigatie menu, ook niet via settings. Hij blijft de melding geven dat er geen updates gevonden zijn! Heb de bestanden uit de zip direct in de root van de sd kaart geplaatst. De optie via Carnet is een mogelijkheid, maar zonder geluid mis ik de flitspalen dan nog. Iemand een idee van de oorzaak/oplossing? Ligt het aan het laatste update bestand, of inderdaad een update van het systeem die het 'gedisabled' heeft?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden