Ga naar inhoud

Passatwilly

Members
  • Aantal items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Passatwilly

  1. mijn startonderbreker gaat er niet meer af

  2. vraag is of ik stuurapparaat en kabelboom ook gewisseld moeten worden of dat ik in ieder geval de zelfde kabelboom kan gebruiken, dat ik de motorsteunen moet veranderen lijkt mij logisch, maar dat is niet al te duur!
  3. Beste Mensen Ik kan een motor voor mijn Passat krijgen uit een Golf 3 Het gaat om een 2.0 8V van 1994 Motorcode is AGG Nu heb ik er een 1.8 90PK in. Is dit mogelijk, en zo ja, wat moet ik allemaal omzetten, stuurapparaat en kabelboom krijg ik erbij. Ik hoop dat jullie mij hiermee kunnen helpen, want deze motor is in een toptoestand en heeft niet veel gelopen.
  4. Hoi Vdub Snuffelaar klinkt goed, waar krijg je zo een ding, en wat kost zoiets ongeveer??????
  5. Hoi Mensen Het thermostaat werkt perfect, dit is getest en alles wordt heet. Als ik de auto laat lopen dan pruttelt hij, ook wordt de olie navuldop aangezogen in plaats van dan hij los ligt. Er heb het grote vermoeden dat de blok of de kop een scheur heeft. Kan dit iemand uit sluiten of bevestigen. B.v.d.
  6. Hoi Mensen Ik heb waterpomp en radiator gewisseld, maar zoals verwacht is het probleem niet opgelost. Kan mij iemand zeggen wat ik nu nog doen kan????
  7. Hoi Heb de waterpomp uitgebouwd net zo als de radiateur, kan bij beide geen afwijking vinden, ga vandaag voor de zekerheid toch maar eens een nieuwe radiateur en waterpomp inbouwen. Dan heb ik alles in het koelsysteem vervangen, toch blijf ik het gevoel houden dat ook het nieuwe thermostaat niet goed werkt. Zou het een tijdelijke optie zijn om het thermostaat er tussenuit te laten, of is dit schadelijk voor de motor???
  8. Hoi Vdub Volgens mij minder water en meer lucht, hij pruttelt zo'n beetje. In ieder geval blijft de onderste slang en de onderkant van de radiator koel terwijl de rest zo heet is dat je het niet kunt aanraken. Naar mijn logica zou ik zeggen dat het thermostaat niet open gaat, maar zou dit inderdaad aan de waterpomp kunnen liggen?????
  9. Dankje voor het welkom heten
  10. Hoi Passat vrienden Ik heb het zelfde probleem en heb nieuwe ventilator erop gezet, nieuwe voeler ervoor, thermostaat vernieuwd en zelfs de koppakking vervangen, maar ook met een nieuw thermostaat loopt hij extreem op en het thermostaat schijnt zich niet te openen. Een kennis gaf aan dat het aan de waterpomp zou kunnen liggen of aan een dichte radiator, wat is nu waarheid Groetjes Willy
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden