Ga naar inhoud

DeurmatPassat

Members
  • Aantal items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over DeurmatPassat

  • Verjaardag 20-11-1996

Profile Information

  • Geslacht
    Male
  • Plaats
    Eindhoven e.o.
  • Naam
    Willem

Recente bezoekers van dit profiel

463 profielweergaven

DeurmatPassat's Achievements

0

Community reputatie

  1. Even een update: na zojuist de auto te starten na verder niks te hebben gedaan deed de ventilator het ineens weer. Ik vermoed toch dat het aan de regenval heeft gelegen (luchtvochtigheid misschien?). Verder stel ik mezelf nog vragen bij het interieurfilter. Dit heb ik 4 maanden geleden zelf vervangen, maar tijdens de APK/kleine beurt van twee maanden geleden hebben ze dit ook bij de garage weer vervangen (kwam hier pas achteraf achter). Ik stel me dan ook vragen bij hoe professioneel ze daar zijn geweest (kan me niet voorstellen dat ze daar van mening zijn dat het interieurfilter iedere 2 maanden vervangen moet worden ). Heeft toen ook een goede week lang blaadjes geblazen dus ik gok dat er wat in de ventilator vastzit. Bedankt voor jullie input!
  2. Na een stukje rijden in de flinke regen van vandaag even een boodschap gaan doen. Toen ik terugkwam en de auto startte deden geen van de blazers het meer. Ik had deze eerder aangehad om te ontwasemen. Nu ging dat natuurlijk niet, met gevolg dat mijn ruiten aansloegen en ik helemaal niks meer zag. Vraag me af hoe dit kan. Is niet de zekering. Als ik hem op warm zet komt er nog een heel klein beetje warme lucht uit dus het kachelhuis werkt ook nog. Ik vermoed een elektra fout door de regen. Instelling maakt niet uit (ruit, passagier, benen...) noch de sterkte (0 1 2 3 4). Weet iemand wat er aan de hand is?
  3. In een ietwat domme actie heb ik tijdens het polijsten van mijn koplampen overal druppels Commandant 4 gesprayd op alles onder de motorkap. Heeft geen effect op het lopen van de motor oid, maar het ziet er niet bepaald lekker uit. Is er een goede manier om dit schoon te maken? Ik ben bang dat ik als ik de spuit er op zet ik de elektra sloop. En ik ga er van uit dat je een ontvetter nodig hebt, zijn daar nog aanbevelingen voor?
  4. De draad is fietsremkabelachtig in sterkte. Er (zacht) aan trekken zorgt ervoor dat de kabel verder uitgetrokken wordt. Bedankt voor de reacties dusver!
  5. Schakelt prima, heeft alleen af en toe moeite met in de 1 zetten, maar dat ligt vgm aan de pook-as (vandaar dat ik hem open deed en dit kabeltje ontdekte). Er zit een blaupunkt cd-wisselaar in de kofferbak ingebouwd maar verder niks van camera's oid, en er zit gewoon nog een antenne op het dak. Baarde me een beetje zorgen omdat er schroefdraad aan zit (en dus waarschijnlijk ergens in hoort).
  6. Zie foto. Bevindt zich onder de versnellingspook.
  7. Hallo Ik denk dat er na 20 jaar niet veel meer over is van de originele 123pk in mijn 1.8, zeker omdat de vorige eigenaar een oud zuinig rijdend vrouwtje was (ja echt, geen verkooptruc). Ik denk dan ook dat de motor vanbinnen vol zit met koolstof. Er is ook altijd mee getankt in België bij particuliere pompen met toentertijd nog 91 of 93 octaangehalte, dus er heeft ook nooit dure/kwalitatieve benzine ingezeten, wat niet helpt. Nu lees je hier en daar wel eens iets over stoffen die je een keer bij de benzine erbij giet om de motor vanbinnen 'even' schoon te maken. Ik vroeg me af of dit zinnig is of gewoon water met kleurstof (bij wijze van) met een duur prijskaartje. En ik ben al helemaal bang dat als ik het gewoon probeer in het kader van baat-niet-schaadt-niet dat de brandstofpomp o.i.d. ermee kapt omdat het troep is. Wat zijn jullie ervaringen hiermee?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden