Ga naar inhoud

Alexvw

Members
  • Aantal items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Alexvw

  • Verjaardag 13-12-1975

Profile Information

  • Geslacht
    Male
  • Plaats
    Geldrop
  • Interests
    Volkswagen,s
  • Naam
    Alexander

Alexvw's Achievements

2

Community reputatie

  1. Alexvw

    comfort module.

    Oke Bedankt zal het eens gaan proberen deze week met radio eruit.
  2. Alexvw

    comfort module.

    Hallo. Ik heb een vraag over de Comfort module. Ik kan hem niet uitlezen de rest van de auto wel allemaal. Verder werkt wel alles gewoon. van de Comfort module. ook via 35 niet uit te lezen. Module is in goede staat stekkers ook, niet nat geweest. Wat zou hiervan de oorzaak kunnen zijn ? Groetjes Alex.
  3. Ik heb de stekkers in de stijl links en recht nagekeken zien er goed uit. zijn een keer los geweest en weer in elkaar contacten schoon. Wel viel mij op dat als ik met vagcom de fout code van F189 kan wissen als ik de hendel in de stand van tiptronic zet 1234 komt er te staan maar plus en min reageert niet. als ik de hendel vervolgens weer terug in de p zet is de fout weer terug , als hij in p staat kan ik de fout niet gewist krijgen. magneetjes zitten goed op zijn plek. zal dan wel iets met dat printplaatje zijn denk ik ? is dit te repareren ? of is hier aan te komen.
  4. Hallo. oke gelukkig is dat van de tiptronic niet zo een groot probleem dan. Welke stekkers [ kleur ] zijn van de bak dan ? die bij de stijl zitten.
  5. Hallo. dank u voor de reactie . Ik weet niet of er ooit olie is ververst denk zelf van niet. er is geen lekkage motor en bak zijn beide mooi droog. dat bonken met in versnelling zetten doet hij alleen als er de storing is , anders schakelt hij gewoon mooi soepel over. vreemde is dat het maar af en toe gebeurt , dat de storing op treed , en als je dan een paar keer op nieuw start het weer gewoon is . lijkt mij ook wel nodig ja dat er nieuwe olie in komt . zou daar evt de storing door kunnen komen dan ?
  6. Hallo. leden. Ik heb mij net voorgesteld. En heb sinds kort een Passat v5 tiptronic. Echter heb ik af en toe een vreemd probleem met de automaatbak. Als ik de auto start , dat gaat goed. dan gaat direct de balk waar de schakel stand op staat volledig branden. als ik dan evt de auto in R of D zet geeft dit een behoorlijke schok. ook rijd de auto dan heel moeizaam. als ik dan de motor stil zet en opnieuw wil starten slaat hij heel moeilijk aan. na uitzetten en nogmaals starten. is het weer gewoon. Motor start meteen en schakel stand is weer gewoon ook rijd de auto weer normaal. Wel hoor je dan nog heel even dat er lucht in de olie van de bak zit , even erna is dat ook weer weg. Meestal gebeurd dit s,morgen als het wat kouder is. Verder rijd de auto goed ook het schakelen werkt goed , wel werkt de plus en min van de tiptronic niet. er zit geen water onder de mat. de storing code die ik dan krijg zijn.18141 Down Switch F189 P1733 deze is niet te wissen. En 18228 Pressure Control Valve 2 N216 P1820 deze is ook soms ipv 2 nummer 3. dit is wel te wissen. Heeft iemand een idee waar dit aan kan liggen of dit ook mee gemaakt ? Groetjes Alex.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden