Ga naar inhoud

Ramon passat 1.8t

Members
  • Aantal items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Ramon passat 1.8t

Profile Information

  • Plaats
    Landgraaf
  • Naam
    Ramon

Ramon passat 1.8t's Achievements

0

Community reputatie

  1. Oke kijken of ik een goedkoop adres kan vinden.
  2. Nee nog niet uitgelezen. Moet er dan geen storinglamp branden of kan er ook een storing gelezen worden zonder dat er een lamp brand.
  3. Wat ik met name naar zoekendd ben is de juiste diagnose passend bij de wisselend klachten die optreden. Wat ik wel vermoed is dat de auto okk in algemeen minder pittig rijd.
  4. Hallo ik heb een passat station 1.8t 20v uit 1998. Enkele maanden merkte ik dat de passat soms bij gas loslaten een beetje in toeren schommelde. Enkele weken later was ik in aken en had ik geen vermogeb meer. Moest de auto dan ook met gas bijgeven aan de praat houden. Eenmaak thuis na wat friemelen aan de vaccum slangen en de auto ook van contact afgeweest start en loopt de auto weer normaal. Echter bleef het bij gas loslaten toerenschommelen aanwezig. De toeren zakken naar 400-600 en dan terug naar 800 en blijft. Gisteren was er weer het trekkracht probleem en schokte de auto. Ik stoppen en even wat gasgeven kon ik weer verder. Na 5min thuis aangekomen schokte de auto erger en kon met veel gas de inrit omhoog. Nu weet ik dat er vaker een vuil gasklephuis is maar dan moet de auto slecht blijven lopen? Zelf verdenk ik vacuum. Gisteren een aantal oo de inlaat vervangen. Maar erschijnt ook zon klein klepje onder de inlaat in een leiding te zitten dat stuk kan gaan. De carterontluchting moet ik nog controleren. Daar zou ook het klepje ergen tussen de slang en inlaat moeten zijn. Ook lees ik de lmm, gasklephuis, tempsensor...pfff uitlezen heb ik niet gedaan omdat er geen storing is aangegeven en de motor nu na stilstaan weer gewoon loopt. En ik heb zelf geen leesapp om uit te lezen en na schoonmaken van gasklephuis weer kan inlezen. Iemand hier tips? Groetjes ramon
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden