Ga naar inhoud

pkr

Members
  • Aantal items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over pkr

Profile Information

  • Plaats
    hilversum
  • Naam
    Paul

pkr's Achievements

3

Community reputatie

  1. foto's staan al op pagina 1 van dit draadje....
  2. Van de week mijn Passat Comfortline Bns. Variant 110kW DSG in Mangaan Grijs gekregen. Kleur is prachtig!
  3. Kijk, dat is de eerste keer dat je duidelijk de kleur Mangaan Grey kunt zien, daar kunnen we wat mee!. Bedankt!
  4. Ik heb ook Mangaan Grey genomen. Ben erg benieuwd naar je foto's!
  5. Ik ben ook erg benieuwd naar de kleur Mangan Grey. Die heb ik ook besteld. Twijfelde tussen deze kleur en Pyrite Silver.
  6. @@bm-er: mooi, dus ik krijg ook een nieuwe Discover Pro! Helaas geen andere wijzigingen, ik had gehoopt dat het zilver in het interieur wat fraaier was geworden (zoals de Highline).
  7. Ik heb onlangs een Passat Variant Comfortline Bns 110 kW DSG besteld. De dealer liet mij onlangs weten dat de door mij gekozen kleur (Tungsten Silver) in modeljaar 2017 niet meer leverbaar is. Ook Indium Grey zit niet meer in het assortiment. De kleuren zijn vervangen door Pyrite Silver en Mangaan Grey. Weet iemand of er nog meer wijzigingen zijn doorgevoerd? Ik had namelijk ook vernomen dat er een nieuwe Discover Pro navi komt.
  8. Oké, volgens mij gaat het bij de Comfortline Bns dan gewoon goed. Welke kleur heeft de verlichting?
  9. Bedankt voor de reacties allemaal. Oké, ik begrijp dus dat dit inderdaad o.a. de led-lijnen in de deuren zijn. Dat is goed om te horen! Alleen dat je de kleur hiervan niet kunt instellen. Volgens mij had ik de optie Ambiente Plus niet in de lijst... Voor de liefhebbers, dit is zoals ik hem nu hem samengesteld: Passat Comfortline Business 1.4 TSI 110 kW, tungsten silver Executive Pluss Pakket Advance Pakket Active Info Display Zonwering voor de achterpassagiers Acc. trekhaak Acc. sierlijst op de achterklep Acc. RVS instaplijsten Acc. Velours mattenset
  10. Hallo allemaal, Ik heb via de leasemaatschappij een B8 Comfortline Bns besteld, met o.a. een Advance Pakket. Nu is sfeerverlichting een onderdeel van dit pakket. Ik kan er echter weinig van vinden wat dit nu inhoud. Zijn dit de mooie LED-lijnen over het dashboard?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden