Ga naar inhoud

klaas2.0

Members+
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over klaas2.0

Profile Information

  • Plaats
    Amsterdam
  • Naam
    Klaas

Recente bezoekers van dit profiel

194 profielweergaven

klaas2.0's Achievements

0

Community reputatie

  1. Hmm, voor zekerheid gecheckt (laten doen) of er voldoende olie in bak zat. Daar zat geen probleem. Volgende week maar naar eigen garage om verder te zoeken.
  2. Sinds deze week hoor ik een gek geluid, een soort suizende fluittoon. Niet heel hard. Ik hoor het in alle versnellingen tussen de 2300 en 3-duizend toeren. Als ik de koppeling indruk, is het weg. Bij gas geven wordt het iets luider en boven de 3-duizend toeren is het sowieso weg. Het lijkt dus toeren-afhankelijk en treedt op bij alle snelheden. Ik meen het zelfs te horen bij een slippende koppeling in stilstand. Wat kan het zijn?
  3. Herkenbaar. Die 1.6 heb ik in een A4 gereden en vond het niet een heel prettige motor. Had flink wat toeren nodig en was niet zuinig voor z'n prestaties. Daarvoor heb ik lang een passat uit 2000 gereden met de 1.8 (zonder turbo). Heel fijne motor. Sterk genoeg, vermogen al bij weinig toeren. Rijdt als een diesel, in z'n 3 door een bocht:) Deze motor heeft me nooit problemen gegeven, hoewel hij wel wat olie lustte (ingeruild bij 320K) Nu heb ik voor de 2.0 met 130 pk (5 meer dan de 1.8). Ook een fijne motor, iets sterker maar niet zuiniger. Qua olie zijn er exemplaren die een aardig slokje lusten. Goed navragen bij proefrit dus.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden