Ga naar inhoud

provedance

Members+
  • Aantal items

    58
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over provedance

Profile Information

  • Plaats
    Groningen
  • Naam
    Pascal

Recente bezoekers van dit profiel

406 profielweergaven

provedance's Achievements

8

Community reputatie

1

Community Answers

  1. ja wel met wat bilsweet, want de eerste reparatie was het geluid nog aanwezig...nu mooi stil. moest al paar dagen met onze peugeot.. die heeft zoveel bijgeluiden dat je je zorgen moet maken als het stil is
  2. Auto gehaald gisteren en vanochtend de eerste test en het geluid is weg. Bedankt voor alle info !
  3. Heb de adviezen van hier doorgespeeld , echter het voorval deed zich voor bij het brengen van de auto dat de specialist niet aanwezig was voor de eerste diagnose. vandaar 2 andere montuers en die kwamen met de koppeling. ik had nog gezegd van goh, moet ik hem dan andere dag brengen maar dat hoefde niet , zij konden het ook prima beoordelen.......helaas.
  4. klopt @@Vdub, was dan ook zelfde bedrag kwijt als nu. zie mijn eerste bericht. als de bak gelijk was bekeken moest ik de rest ook wel laten doen gezien km. hoef ook geen dubbele demontagekosten, uren te betalen, dit had ik al gezekerd toen ze zeiden dat het de koppeling was.
  5. dit zit er allemaal al nieuw op sinds 1,5 week. ze dachten dat het daar in zat, maar was dus de bak. (hele koppelingspakket inc. 2m vliegwiel)
  6. Helaas, maar kan nu niet terugtrekken dus word gerepareerd. hoop maandag weer klaar. was 1 onderdeel niet op stock.
  7. Bak is open, problemen met de 6e versnelling. daar zijn dingen kapot/versleten laat nog weten wat. maar in iedergeval versleten of zoiets.. Het geluid is dus geraden... en portemonnee is straks echt leeg
  8. oke bedankt voor de info..het blijft even weer afwachten.
  9. Nu ik zelf even aan het zoeken ben vind ik wel degelijk een naaldlager voor mijn 2.0FSI 3c5 á € 6,85 "voor primaire as in de krukas". Gezien mijn bevindingen die ik heb met mijn geluid zou dan dit lager ook een kandidaat kunnen zijn. hoe is de werking van dit lager? wanneer draait het en wanneer niet. het is exact hetzelde lagertje als @@Worfje als foto heeft in zijn topic.
  10. Het is weer afwachten nu.....
  11. Ik dus ook stationair in de vrij. koppeling intrappen dan is het weg. maar in meer versnellingen lage toeren. Maar niet van....oei ik laat de auto maar staan.
  12. Had monteur expliciet nog gevraagd naar het toplager... hij wist niet zeker of de b6 hem had, maar zo ja dan werd hij meegeleverd met vliegwiel....dit betwijvel ik nu best wel. Zie namelijk nergens op internet van deze combinatie sets.
  13. bedoel die tussen krukas en vliegwiel. tenminste dit zag ik op tekeningen zo'n naaldlager is dat.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden