Ga naar inhoud

wel

Members
  • Aantal items

    20
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door wel

  1. Ok, dat is de verklaring, af fabriek stond de auto op de standaard 17" Montpellier, die zijn inderdaad nogal dicht, nu zitten er af dealer 18" Marseille wielen op. Wat ook mooi is, is DAB+. Dit betekent veel meer stations en extra zenders digitaal en standaard met zenderlogo.
  2. Vandaag mijn GTE opgehaald, wat een fijne comfortabele auto ! GTE modus is vet, geluidje erbij stoort me (nog ?) niet, ACC op de autoweg rijdt heerlijk. Fijn stuurtje, lekkere stoelen. Standaard geluid is helaas niet top maar wel goed genoeg. Car-net werkt, maar zie ik nog niet echt de meerwaarde van in. Wat wel een beetje vreemd is, is dat ik geen blauwe remklauwen heb...op zich geen probleem maar die hadden er toch wel op moeten zitten, ik ben benieuwd hoe dat bij die andere recente GTE rijders is.
  3. Yes: uitlevering bevestigd voor donderdag 2 juni.
  4. Dave, bedankt voor je bericht ! Gefeliciteerd ! De mijne heeft een chassisnummer is dus geproduceerd, komende week transport en rond 1 juni wordt de auto uitgeleverd. Fijn dat er DAB+ plus inzit, jammer van de afdekking...moet ik daar toch de accessoire voor kopen. Vwb DRL heb ik contact gehad met Chotkan uit Tiel, volgens hem kan hij die aanpassing doen. Gr. Wel
  5. Blijkbaar is het wettelijk niet toegestaan om 2 soorten DRL te voeren. Vandaar dat alleen de C's branden, de ledstrips zijn wel aangesloten (ze branden wel bij gewoon licht), je kan ook het stadslicht aanzetten, dan branden zowel de C's als de led-balkjes (of de lichtstrips bij gewone led-verlichting), maar mooier is natuurlijk om ze standaard bij DRL erbij te hebben en kun je het licht op auto laten staan. Het activeren van de ledbalkjes/lichtstrips als (extra) DRL kan volgens mij niet via Vagcom dus ik ben benieuwd of DaveH het via zijn dealer geregeld kan krijgen. Gr. Wel
  6. Ok Dave, ben erg benieuwd of dit af-dealer te regelen is. Dan kan ik dat ook laten regelen, de standaard DLR van de GTE vind ik een beetje raar. Mijn auto zal Tungsten Silver zijn met 18" Marseille en daarnaast Executive plus en Advance pakket en zijairbags achter (kids!). Helaas geen ruimte meer voor Ledplus, AID of 360c camera. Gr. Wel
  7. @@DaveH, Is dit reflex silver of tungsten ? Verder ben ik benieuwd of DAB+ er nu wel of niet inzit, dit was eind 2015 nog geen onderdeel van het Advance pakket maar sinds begin 2016 wel. Ook is nog spannend of er nu een bagagescheidingsnet inzit ( als onderdeel van de bagageafdekking met oogjes in het plafond), in Duitsland is dat standaard maar in NL niet, is zelfs af fabriek niet leverbaar. Alleen als minder mooie accessoire). Volgens mijn leasebevestiging zou dit er wel in moeten zitten, volgens mijn dealer niet. Mooi die Ledplus (heb ik helaas niet..), ga je nog proberen om de mooie DRL van de Ledplus aan de praat te krijgen met de DRL van de GTE ? Standaard werken die helaas niet samen en heb je als DRL alleen de 'c' en omgekeerde 'c'. Gr.
  8. Cool, dat is wel erg snel. Zou uitlevering 1 week na productie zijn ? Kan dat??
  9. Update: productieweek is nu definitief week 20, verwachte uitlevering in week 22 !
  10. Het lijkt er nu op dat alle bestelde GTE's naar geplande productie (actuele productiedatum) in week 20 zijn gezet... ben benieuwd of dit gaat lukken...lijkt niet erg realistisch... Het zal nu snel duidelijk moeten worden, het is toch gebruikelijk dat een aantal weken (3?) voor de geplande productie de status naar 'definitieve productie' gaat. Dat is ook het moment waarna je geen wijzigingen in je bestelling meer kan aanbrengen. @@MikeB: ook ik ben voor de traditionele klokkenwinkel gegaan !
  11. Top! Omdat week 20 al heel snel is verwacht ik dat de zgn. 'actuele' (= geplande) productieweek nu ook snel de definitieve productieweek zal worden.
  12. Mijn eigen dealer waar de auto besteld is bevestigt nu ook als geplande productieweek week 20 ! Ben benieuwd ! Is al over 4 weken.
  13. Update: ik heb mijn komnummer door een andere dealer laten uitlezen en hij geeft aan dat mijn auto nu staat ingepland voor week 20 (!), dat zou 5 weken eerder zijn dan de opgave van mijn eigen dealer. Dus besteld in week 2, produktie week 20 en leveren in week 22. (Ik hoop dat dit klopt !!). Bij deze dealer was niets bekend over 'opsparen' van produktie voor juni en september. Produktie in week 20 zou ook al produktie in mei betekenen. Verder gaf deze dealer aan dat de enige wijziging bij de Passat voor modeljaar 2017 een aangepaste binnenspiegel zou zijn.
  14. @@Mark77: bij mij nog geen nieuwe datum bekend, maar ook voor Mikeb lijkt het me nog geen versnelling: produktie in week 24 is leveren in week 26 en dat is de week van 30 juni en dat stond er al. Wellicht is de productieweek nu wel definitief of meer definief. Mijn auto is 11.01 besteld en als productieweek is week 25/26 afgegeven en uitleveren in de week van 15 juli. Op basis van het bericht van Mikeb verwacht ik dat dat wat eerder wordt.
  15. @MikeB, bedankt voor deze info ! Dat geeft al meer duidelijkheid. Voor juni lijken dan alle productieplaatsen al vol, als je nu besteld wordt de auto in september geleverd. Mogelijk voordeel van deze verlate productie is wel dat de bestelde Passat GTE modeljaar 2017 wordt (met mogelijk extra opties standaard). De modeljaarwisseling bij VW vindt immers in mei plaats.
  16. @ Mark 77, bedankt voor je reactie, levertijd is dus bij jou ook een half jaar.
  17. @ Nightblue bedankt voor je reactie. Gezien het VW dieselschandaal lijkt het me logisch dat de populariteit van de VW diesel momenteel wellicht wat minder is en daarom wat sneller leverbaar is. Maar zelf had ik gedacht dat de hype rond de GTE nu wel voorbij zijn en dat deze sneller leverbaar zou zijn. Ik hoop op reacties van GTE bestellers en misschien ook benzine bestellers, misschien dat daar de levertijd nu ook langer is.
  18. Sinds begin van het jaar heb ik een VW Passat GTE (Variant) in bestelling. Helaas heb ik geen gebruik kunnen maken van de 7% voorraad Passat GTE's die nog op verschillende plekken in het land staan maar ook met 15% is deze auto nog steeds heel interessant. De auto staat nu dik 2,5 maand in bestelling maar er is nog geen definitieve produktieweek bekend, de laatste indicatie die afgegeven is, is week 26 (!), de levertijd zou daarmee een half jaar bedragen. Bij het bestellen van de auto werd nog 3 a 4 maanden levertijd afgegeven. Zijn er mensen op het forum met vergelijkbare ervaringen die dus ook een GTE in bestelling hebben ? Of wellicht mensen die bij dealers werkzaam zijn en meer kunnen zeggen over de actuele levertijden. De informatie die ik van mijn eigen dealer krijg is maar heel beperkt. Ik hoor graag van jullie !
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden