Ga naar inhoud

Passatjuh

Members
  • Aantal items

    18
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Passatjuh

Profile Information

  • Plaats
    swifterbant
  • Naam
    Michael

Passatjuh's Achievements

0

Community reputatie

  1. Passatjuh

    mapsensor

    Vanmiddag gaat me niet meer lukken. Zou eventueel wel volgende week kunnen. Is er dan nog iets wat ik moet halen? Doe me anders maar ff via pb
  2. Passatjuh

    mapsensor

    Oke, wat dat aan gaat heb ik twee linker handen. Als jij het zou doen, wat vraag je ervoor dan? en zet je ook het klephuis naar basis? En wanneer zou je eventueel kunnen?
  3. Passatjuh

    mapsensor

    Swifterbant, ligt bij dronten
  4. Passatjuh

    mapsensor

    Net even de inlaattemperatuursensor los gehaald, zat olie aan. Heb aantal weken geleden wel nieuw stuk buis geplaatst bij de carterontluchter. Zou het probleem in het inlaatspruitstuk zitten? Of gasklephuis? En is het veel werk voor een leek zoals ik om dat schoon te maken? Of is er iemand die dat voor mij zou willen doen?
  5. Passatjuh

    mapsensor

    kan het zijn dat dit het is? ALT
  6. Passatjuh

    mapsensor

    Oh en lmm kan maar op 1 manier, ene kant zitten schroefgaatjes en die passen op de luchtfilterhuis en andere kant moet op een slang.
  7. Passatjuh

    mapsensor

    Nee maar dat kan ik opzoeken, als ik weet waar hij staat
  8. Passatjuh

    mapsensor

    Dan zou hij toch een storing moeten geven als hij defect is? En nee, geen idee of je hem verkeerd om kan monteren. Dacht dat dat maar op 1 manier kan. We hebben ook met de lmm deraf gereden en daarna uitgelezen en toen was de foutmelding....lmm en mapsensor. Daarom ook mijn eerste vraag of mijn type wel een mapsensor heeft snap je
  9. Passatjuh

    mapsensor

    Ja de juiste zit erin, heb specefiek op het OEM nummer gelet. Helaas heb ik de oude niet meer. Heb wel een inlaattemperatuursensor besteld, die gaat er vandeweek in. Maar ik heb echt geen idee wat het nog meer kan zijn. De uitlaatgassen zijn ook gemeten en die gaven de juiste waardes aan.
  10. Passatjuh

    mapsensor

    Het inhouden is eigenlijk begonnen toen ik de lmm vervangen heb (want deze gaf storing) en het deel waar de carterontluchting zit.
  11. Passatjuh

    mapsensor

    Waardes van de temperatuursensoren niet gecheckt. geen lekkages geconstateerd. Brandstof verbruik 1 op 11. slangetje van de carterontluchting was stuk en deze is vervangen. brandstoffilter niet vervangen nog.
  12. Passatjuh

    mapsensor

    Gedaan maar komt geen foutcode tevoorschijn
  13. Passatjuh

    mapsensor

    Bobines zijn goed en vorig jaar kleppendekselpaking vervangen en toen ook de bougies. Heeft vorig jaar een grote beurt gehad. Ik rij nl maar 13000 km pj.
  14. Passatjuh

    mapsensor

    yepp, als ik rustig richting de 3000 toeren ga dan houd hij in oftewel stottert heel licht.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden