Ga naar inhoud

WaCCo

Members
  • Aantal items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over WaCCo

  • Verjaardag 10-05-1974

Profile Information

  • Geslacht
    Male
  • Plaats
    Herk-de-Stad (B)
  • Naam
    Tino

WaCCo's Achievements

1

Community reputatie

  1. Sorry voor de ietswat late reply,.. De drukte v/d job he... Iedereen alvast bedankt voor de reactie's! @@Dabrother: Indien mogelijk had ik willen weten of er een ingebouwde bluetooth module in de RNS 315 zit...? En verder tussen pot en pint (of chips en cola) een babbel over Passie's en Mods.
  2. @@wulfke, @@ArieV, Bedankt voor de reactie! Ik heb wel opgemerkt dat als ik op de aaifoon de BT aanzet en hem dan laat zoeken, dat deze dan een module "Handsfree" vind. Als ik deze dan aanklik, dan geeft hij de melding dat de module moet ingeschakeld worden... Misschien dan toch ingebouwd? Iemand in de buurt van Hasselt die Vagcom heeft en mij wat op weg wil helpen?
  3. Hoi Jan, Bedankt voor je antwoord. Ik ben even onder de zetels gedoken en kon geen module spotten... Dat gaat me dus geld kosten. Is 300 €uri redelijk of kan dit minder? Of ben ik beter af met een andere carkit...?
  4. Ik heb in m'n Passat Variant B7 de RNS 315 zitten. Propere middenconsolevulling, daar niets van. Maar ik zit toch met een paar vragen. Blijkbaar is er geen bluetooth aanwezig/geactiveerd voor de telefoon. Als ik op de knop "phone" druk, dan gaat de muziek op stil. Omdat ik de arm der wet geen extraatjes gun, wil ik toch m'n Aaifoon kunnen koppelen. Nu zei m'n garagist dat hij daar een module van pakweg 300 €uri voor moest bestellen. Dit exclusief microfoon. Maar ergens op dit forum las ik ook dat je via VCDS binnen de RNS 315 een optie moet activeren...? Als dat moest kunnen, kan iemand mij daar dan bij helpen? Natuurlijk mits vergoeding. Dan is de vraag of de module waar de garagist het over had nodig is? En betreffende die microfoon... Kan iemand me daar wat meer info over geven? Moet ik dan in de richting van een Parrot denken of is dit een apart microfoontje...? Excuses als ik wat veel vragen stel, maar ik ben op dat gebied een echte leek...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden