Ga naar inhoud

RichardG

Members
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over RichardG

Profile Information

  • Plaats
    Heerhugowaard
  • Naam
    Richard

RichardG's Achievements

1

Community reputatie

  1. Dit was "my bad". Althans, de auto stond gewoon zo ingesteld vermoed ik bij aflevering. Heeft denk ik niets te maken met de storing.
  2. Ik heb net contact gehad met Volkswagen NL. Het is een bekend probleem waar ze nog geen oplossing voor hebben. Ze hebben mijn case aangemaakt en doorgegeven aan Volkswagen A.G. en ik word binnen 10 dagen terug gebeld. De dealers hebben nog geen oplossing. Er wordt aan een oplossing gewerkt in Duitsland. Wel netjes gedaan door volkswagen overigens. Ik had een tweet gestuurd naar @volkswagenNL en binnen een paar uur ben ik netjes gebeld. Ook goed te woord gestaan. Nu maar afwachten of er binnenkort een oplossing komt. Heb je het probleem en wil je dat deze goed geregistreerd wordt: ff Tweeten en klaar. Ik hou jullie op de hoogte van de voortgang, Richard
  3. Hi, Mijn passat GTE is twee weken geleden geleverd. Eergisteren savonds weg en is het scherm ineens uit. Ik het (flinke) boekje erop nagekeken want ik dacht dat dit misschien een "nacht feature" zou zijn... Niets gevonden. De volgende ochtend werkte hij weer... laat maar ff zitten dan. Vanavond naar huis van het werk en wederom is het scherm uit. je kunt wel klikken (je hoort de aanraaktoon), maar er gebeurd niets. Wat mij opviel is dat als je de auto uitzet, de datum in het dashboard scherm op 1/7/2011 staat. Lijkt wel of de boel gewoon flink vastzit. Ik heb van de week Android Auto gekoppeld. Weet niet of dat te verklaren is. Maar goed, morgen maar eens bellen met de lease maatschappij. Zie foto:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden