Ga naar inhoud

Postie

Members+
  • Aantal items

    668
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    4

Berichten die geplaatst zijn door Postie

  1. Klopt is orgineel had het in mijn vorige passat ook maar helaas in deze niet. Wat me opvalt lampje meestal is als je ook koeling hebt in het vakje dus misschien daarmee te maken? Ik mis lampje bij deze soms in het donkerdus thnx voor nummer!

     

     

    Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

  2. Hallo allemaal,

     

    mag ik even gebruik maken van de verzamelde wijsheid over dit onderwerp?

     

    Ook ik had problemen met de PDC sensoren voor, en idd de chroomlaag voorop was verweerd en half vergaan. Twee sporen naar de oplossing, van een forumlid enkele chroom plakkers overgenomen en tegelijkertijd 2 sensoren in chroom uitvoering.

     

    Vandaag eindelijk de tijd gevonden om plan A uit te voeren:

     

    Demonteren sensoren, restantje chroom en oxidatie voorzichtig afkrabben, nieuw plakrondje erop en weer gemonteerd. Helaas, geen succes, bij het inschakelen van de achteruit gaat systeem gelijk weer piepen (lange toon) en het lampje van de PDC knippert.

     

    OK, dan naar plan B. Helaas passen deze niet in de houder in de grill, er zit een nokje aan de bovenkant (zie foto) terwijl de oude sensoren vlak zijn. Daarnaast staat de aansluiting haaks op de sensor, terwijl de originele met een hoekje

     

    Controle van het artikelnummer laat zien dat hier een kleine afwijking in zit n. 5Q0 919 275 B van Valeo ipv 3C0 919 275

     

    Wat is de beste oplossing? Nokje aan de bovenkant er af dremelen en of andere sensoren kopen?

    Ik geef je straks even nummer voor houder van die sensoren

     

    Groet Chris

     

     

    Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

  3. Hoe doen ik deze ombouw jeroen, wat heb ik nodig :)

    Heb nu ook full load en half load

     

    Wil ik ook wel weten, aangezien ik toch sensoren moet aanschaffen dan liever meteen voor dit

     

     

    Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

  4. Heb gekeken heb de oorzaak gevonden waarom het niet werkt, zitten geen sensoren in dus ja dan werkt het systeem niet, nu maar x uitzoeken welk type erin moet, denk zelfde als bij jou, maar toch even goed uitzoeken.

     

     

     

    Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

  5. Ventielen zijn makkelijk te herkennen. Als je TPMS hebt, heb je geen rubber ventielen maar aluminium ventielen die met een moer in de velg opening vastgezet worden.

    Dat gaan we straks even bekijken

     

     

    Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

  6. Ik heb hier hetzelfde probleem en dan schakelt systeem zichzelf uit, ik heb hier alleen het idee dat er in deze set helemaal geen ventielen zitten, dus dat moet ik nog uitzoeken maar dan moeten de banden er denk ik af om dat te zien?

     

     

    Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

  7. Staat een verhaal op hoe ze te monteren op even zoeken moet je wel kunnen vinden gaat dan om montage op een b6 maar is hetzelfde. En idd raam rubbers aan de kant en dan schroefjes loshalen, Chrome afdeklijst bij de deur zitten ze onder gehaakt dus die ook voorzichtig omhoog wippen. Is aardig makkelijk. Maar idd opletten met de schroefjes valt er zo 1 naar beneden in de deur

     

     

    Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

  8. Voordeuren zijn identiek, ook het deurpaneel past probleemloos.

    Succes met de afhandeling en de herstelling. Nog maar net een nieuwe auto en al direct prijs, waardeloos tegenwoordig..

    Ja ik had er ook geen woorden voor maargoed zal wel iemand zijn die bang is voor zijn no-claim

     

    En bedankt allemaal voor meedenken!

     

     

    Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

  9. Weet iemand of de voordeur van een sedan gelijk is aan de station? Heb hier gister een lief iemand gehad die besloot mijn deur te vernielen zonder daar berichtje bij te laten, waarborgfonds vraag eigen risico van 250.

    Nu deur gevonden voor 200 maar is van sedan. Volgens bedrijf past dat maar wil toch zeker weten

    b9941a4fa10ebad81f5c6b67791222cc.jpg

     

     

    Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

  10. Schuro in Zwolle

     

    Staat ook wel in mijn verhaallijn met foto

     

    Maar ik had beige dus was beter gat dicht maken jij hebt zwart op sloop staan genoeg dashboards waar je op de plek van overgang die dunne lijntjes heb dat net lijkt of het misschien wel los deel is, daar door te snijden. Krijg je dus ze maar een klein stuk dashboard. Dit doe je ook bij je eigen en lijmt dat stuk terug. Dit ga ik ook bij de nieuwe passat die ik nu heb ook doen. Is voordeliger als gat want dat zit tussen de 100-125euro

    En stukje plastic lijmen kan je zelf nog wel en als je dat wel laat doen komt dat een x op50euro ofzo (hier tenminste. En op sloop als ze niks meer aan dashboard hebben door schade of kapotte airbag waarschijnlijk dat stukje gratis of paar euro) hou je wel op de hoogte bij mij, eventueel wil ik wel 2 delen scoren en maken we projectje van.

     

    Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

  11. Gewoon normale sensoren gebruiken en beplakken met een Chrome rondje werkt hier al jaren perfect en heb al meerdere mensen voorzien van rondjes je bent goedkoper uit, en de kleur is exact zelfde als het Chrome van de grill

     

     

    Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden