Ga naar inhoud

robertapple1

Members
  • Aantal items

    82
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door robertapple1

  1. 43 minutes ago, Diver said:

    Heb je hier wat aan. Kan ook voor jou auto specifiek kijken maar dan heb ik het chasis nummer nodig

     

     

    @Diver: we zijn er bijna, Ik heb verkeerd MY doorgegeven, is 2016 ?. Chassisnr:***************

     

  2. 14 minutes ago, martijn v o said:

    Modeljaar is beter, bouwjaar is inderdaad het jaar waarin ze gebouwd is, maar in oktober gaan ze al over naar het volgende modeljaar.

    Kijk in je chassisnummer en daar kun je het modeljaar herleiden.

    MY 2016; foto's 

    IMG_4873.jpg

    IMG_4874.jpg

  3. Een bezoek aan een tennisclub in de buurt heeft geleid tot een bezoek van een marter; hele isolatie welke zich aan de binnenkant van de motorkap bevindt weggevreten in 4 uur tijd. Ik zoek me suf op internet op er eentje te vinden, maar dat lukt me niet. Weet iemand de naam van die isolatie, of nog mooier, een EAN  nummer. Gaat om Passat Variant B8

  4. Hi,

     

    Ik heb hetzelfde gehad met de navi-update; het uitpakken met het standaard unzip programma van OSX/Mac resulteerde er in dat de navi-update niet werkte. Sindsdien gebruik ik voor alles updates van de Discover Pro (navigatie, flitspalen) de Keka app.

     

    Misschien werkt het dan beter?

     

    Verder, volgens mij moet je op je SD-kaartje de INHOUD van maar 1 van de 4 mapjes zetten, bestaande uit "metainfo2.txt"en een mapje "PersonalPOI"

  5. Voor wie er interesse in heeft : Met een beetje heen en weer gemail met de auteur van  POInspect0r, uitwisselen van databases en vele uren testen is nu versie 6.3 is verschenen. Deze versie ondersteund nu niet alleen de RNS510/810, maar ook de Discover. Ik heb hem getest (op Discvor Media) (Pro heb ik niet kunnen testen natuurlijk...) en werkt naar behoren. Er komen waarschijnlijk nog een paar kleine wijzigingen, maar ondertussen werkt het heel wat vlotter dan de online programma's die we kennen.

    De database waarmee ik getest heb bevat zo'n 80.000 items.

    Voor wie al een RNS510 database heeft : het is niet aangeraden deze te gebruiken, je bouwt beter een geheel nieuwe versie op.

    De iconen moeten 34 x 39 pixels zijn (breedte x hoogte), ik heb ze in PNG formaat aangemaakt met 96 dpi.

     

    Alle suggesties, opmerkingen en foutmeldingen mag je doorsturen.

     

    Downloaden kan je hier, registratie kost (hopelijk nog altijd) 9 euro.

     

    grtz, dre

    DANK.

     

    Dre, je hyperlink in de download is niet correct...

  6. Geen ervaring mee want bij mij werkt het prima. Probeer hem volgende keer eens in je gsm te stoppen en dan nog eens dataroaming aanzetten. Meen ergens gelezen te hebben (lange tijd terug) dat dit nog wel eens verschil kan maken.

     

    Ja, heb ik ook aan gedacht; dan kun je in ieder geval testen of het aan de SIM ligt. Is alleen niet erg praktisch; moet ik eerst naar het buitenland gaan, van de SIM-kaart een nano-SIM maken (want iPhone), testen en dan een nieuwe SIM-kaart vragen. Overigens werkte de SIM-kaart in het verleden wel; alleen moest ik dan via de KPN-app aangeven dat ik in het buitenland mobiel internet wilde gebruiken. Met de nieuwe EU-wetgeving is dat niet meer nodig!

    Ik heb uitgebreid met KPN gebeld, volgens hen staan alle seinen op groen om te kunnen dataroamen, mits het roamen aan staat in het toestel.

  7. Wie weet raad met mijn premium telefoon en internet in het buitenland. Ik heb een premium-telefoon in mijn Passat, er zit een sim-kaart in van KPN (pre-paid), wordt alleen gebruikt voor data verbinding (dat vinkje staat ook aan). Werkt prima in NL, keurig internet-verbinding via Car-Net, verkeersinfo etc.

    Vinkje bij data-roaming staat ook aan; kom ik in buitenland (Belgie, Duitsland)-> geen mobiel internet. Handmatig providers geselecteerd-> geen internet. KPN-gebeld->alle seinen staan op groen om in EU-land te kunnen data-roamen.

     

    Heeft iemand hier ervaring mee? Wat doe ik verkeerd?

     

    Ik kan natuurlijk van mijn mobiel een hotspot maken, maar dat vind ik omslachtig

  8. Volgens mij heb ik de oplossing voor het niet kunnen importeren op de Discover pro: https://www.motor-talk.de/forum/poi-sammlung-fuer-das-discover-pro-t5206346.html?page=43

     

    Je moet niet de inhoud van meine poi sammlung direct in de root van de SD plaatsen, maar de inhoud van MIB2HIGH. Daarna werkt het importeren wel.

     

    Heb de acoustische waarschuwing nog niet kunnen testen, maar ik verwacht dat die met deze oplossing ook werkt! :grin:

    HET WERKT!

    Allen dank

  9. Ik heb de kaartupdate van november uitgevoerd en merk ook dat bepaalde zaken er nog/nog steeds niet opstaan. Met name rotondes die zijn aangelegd of juist weggehaald. Iets anders, ik wordt nu af en toe van de snelweg afgestuurd en kort daarna weer terug geleid. Bv. als er langzaamrijdend verkeer is. Je mag dan via een benzinestation parallel rijden en 300 m verderop weer invoegen... Als ik ergens een hekel aan heb is dit het wel.

     

    Ook wordt je soms van je route afgestuurd, om vrij snel daarna een U-bocht te maken en weer terug op je route te komen. Op bekend terrein kun je dat wel voorzien, maar bv. in het buitenland en/of in het donker wordt dat anders. Vreemd, lijkt met deze versie vaker te gebeuren.

    Afgelopen week door NL, D en  Oostenrijk gereden; navigatie verliep prima, Car-Net leidde ons bij Stuttgart ook keurig om een file heen. Kortom, nog niks geks gemerkt. Zal tot over de terugreis rapporteren, nu eerst genieten van het skiën!

  10. Hi Hans,

     

    bij deze de oplossing van Herbie voor het uitpakken van het 7Z navigatie update bestand op een Mac:

     

    Herbie, op 27 Nov 2016 - 4:14 PM, zei:

    snapback.png

    Met welk programma heb je de gezipte file uitgepakt op je Mac? Eerste keer dat ik de file op een Mac heb gedownload heb ik het uitgepakt met The Unarchiver. Uitpakken leek goed te gaan, maar de Discover Pro herkende de update niet.

    Heb nu een ander tooltje op de Mac gebruikt (Keka), dit keer herkende de Discover Pro de update wel.
    Zie http://forum.vwpassa...ber-2015/page-2

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden