Ga naar inhoud

arjanmeer

Members
 • Aantal items

  19
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over arjanmeer

Profile Information

 • Geslacht
  Male
 • Plaats
  Gorinchem
 • Interests
  VW auto's motor rijden
 • Naam
  Arjan

arjanmeer's Achievements

3

Community reputatie

 1. Ik wil dus mijn passat 3c verlagen, Waarschijnlijk bij Lowering in Breda. Wil hem graag behoorlijk laag hebben en met een schroefset van AP of ST. AP gaat 70 mm rondom en ST gaat 50 mm voor en 45 achter. Liefts ga ik voor AP omdat die lager kan en goedkoper is, maar kwalitief minder? Heb voor deze merken gekozen omdat het verwant is met KW alleen een stuk goedkoper. Of toch een ander merk? Betaal liever meer dat ik wel tevreden ben. Wie kan mijn helpen kiezen?
 2. volgens VAGtechniek kan een TT bak tot 400nm dus dat is nog flink wat. mijn golf 5 gti had 292 pk en 410nm koppel dus die 10nm ga ik niet merken. Het is de bedoeling dat ik daar weer ergens op uit kom.
 3. Het zal dan wel een TT zijn ja, je voelt m duidelijk duwen met stilstand bakcode is KGV
 4. Ja je hebt gelijk. Nou schakelt hij wel snel, ik ben geen automaat gewend en heb ook nooit met DSG gereden.
 5. Ik heb dus een model van 2009 (juli) facelift, En ik heb net JD gebeld en die zegt dat het gewoon een DSG is. Amerika is wat langer door gegaan met TT automaten en aan het pookje kan je niets zien, bij passat hebben ze gewoon een wat luxer pookje gebruikt.
 6. En die tiptronic is ook aan te passen voor meer koppel?
 7. oke, wat is precies het verschil tussen deze?
 8. Dat heeft mijn auto ook, maar een dsg heeft dat ook toch?
 9. het is dus een 2.0 TSI dus een tiptronic? nooit geweten dus.. Maar als JD hem wel kan aanpassen is de keuze snel gemaakt.
 10. Ik dacht zelf dus dat ik gewoon een DSG had/heb, Maar ik was wat aan het rond mailen voor chiptuning en DSG aanpassen. (nodig om meer koppel aan te kunnen) Bij JDengineering spreken ze over DSG die gewoon aan te passen is, Maar bij VAGtechniek is het een tiptronic en die kunnen hun niet kunnen aanpassen. Volkswagen gebruikt toch alleen maar DSG?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden