Ga naar inhoud

RubenT

Members+
  • Aantal items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door RubenT

  1. Heb je hem dan vervangen door identiek hetzelfde nummer of het andere nummer wat ik in de start aangeef? Toevallig nog een linkje naar het Ebay slot?
  2. Hey, In het weekend bij het drukken op de knop van het kofferdeksel ineens een rattelend geluid. Kofferdeksel was erna niet meer in het slot te krijgen. Bij het uit elkaar halen van het kofferslot was de conclusie afgebroken spindel van het tandwiel. In een wanhopige poging met secondelijm proberen te maken maar heeft niet gehouden. Het slot wat erin zit heeft als nummer . 1K6 827 505 E 9B9. Na wat zoekwerk vind ik op bepaalde verkoop sites een vervangstuk hiervoor met nummer 5k0 827 505 A 9B9. Het 2de nummer staat meestal omschreven als vervangstuk voor een Golf 5,6 en Passat 3C, het ziet er wel hetzelfde uit als het slot van mijn Passat. Weet iemand of het vervangstuk wat ik op het internet terug vind compatibel is met mijn passat? Foto ter verduidelijking waar het om gaat. N.B. : Iemand ervaring met de oorzaak van het stuk gaan van zo'n slot dus waarom die spindel af kan breken. Er zat geen vuil in, leek voldoende vet op te zitten, slot loopt niet stroef en kofferdeksel staat niet onder mechanische spanning mijn gevoel. De afgebroken spindel uit het kofferslot Alvast bedankt voor jullie hulp.
  3. Ik heb de wagen nu een paar maand en heb de ondervinding dat deze bij mij niet werken. Toen ik de wagen kocht stond op het keuringsattest een opmerking bij ABS, SRR en nog een, verkoper gaf aan dat hij waarschijnlijk ooit hier een probleem mee gehad heeft maar dat nooit reset is in de garage. Kan met de knop met het icoontje van een slippende wagen dit wel off zetten. Wat ik al getest heb. Ik kan met slippende banden vertrekken en wagen grijpt niet, is dat normaal? Ook kan ik op een rondpunt zo snel rijden dat je de banden hoort slippen en de wagen grijpt niet in,is dat normaal? De wagen wel zover nog niet getest dat hij werkelijk onderstuur krijgt.
  4. Heb een set velgen met winterbanden zonder sensoren voor de bandencontrolesysteem, de passat heeft wel dit systeem. Wat kan ik verwachten als ik deze set erop zet? Gaat dit problemen geven met veiligheid door ABS enz.? Kan ik de zomervelgen met sensoren gewoon monteren en herkent het systeem ze weer?
  5. Snap nu het meer naar binnen en naar buiten komen van de velg ifv ET-waarde. Zal wel de originele ET-waarde exact moeten achterhalen. Het probleem wat RWin aanhaalt van een aanlopende band als die te breed is of als de velg te zeer naar binnen komt begrijp ik. Maar wat als je band wat te ver naar buiten komt welke problemen kan dit geven, kan het dan dat je band vuil en water langs de flank van de wagen opgooit?
  6. In mijn zoektocht naar een gebruikt setje 16inch winterbanden met velg stoot ik op de ET-waardes. Volgens het gelijkvormigheidsattest kan enkel een ET42 of de ET45 bij 16inch, zijn dat uiterste waarde en betekend dat een ET 43 en ET 44 ook kan? Zouden andere ET-waardes ook kunnen op een 2.0tdi variant?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden