Ga naar inhoud

Arjanr

Members+
  • Aantal items

    128
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Arjanr

  1. Waarom heb ik nou het idee dat er iets mis is met je portierslot?

     

     

    http://forum.vwpassat.nl/index.php?/topic/18113-portier-ontgrendelt-niet/?p=690980

     

    http://forum.vwpassat.nl/index.php?/topic/28456-deur-gaat-niet-open/?p=690981

     

    ... en wat heeft dit met 'Onderstel' te maken?

     

     

     

     

    'Crossposten' wordt doorgaans niet zo op prijs gesteld op forums.

    de linkjes geven mij geen uitslag vandaar dat ik dus zelf een topic heb gemaakt

  2. Bij mij gaat de deur aan de passagierzijde ook vanaf de buitenzijde niet meer open en van binnenuit wel. Dit is dus een tech probleem, alleen waar kan dit aan liggen?

    Dit heb ik ook

     

    Als je dit topic goed had doorgelezen was je zeer waarschijnlijk tot de conclusie gekomen dat zeer waarschijnlijk je bowdenkabel kapot is of verroest! Kost bij de dealer plus minus €15,-

    Beste Mark ik kan het niet helemaal vinden waar het aan ligt, zit er dan ook de greep naar het slot ook een bowden kabel? en die zit vast? ik hoor het graag.

  3. Nou ze zijn er onderuit, de bouten zaten erg vast, heb dus de oude veren met een haakse slijper/flex doorgeslepen en ze zo verwijderd. Ging prima, binnen een kwartier klaar:) De nieuwe veren lijken mij niet nodig aangezien ik geen zware goederen vervoer, laat het eerst zo en mocht het nu toch een keer tegen vallen dan maak ik ze er dan wel onder:) Bedankt voor de response heren!

  4. klopt heb ik er ook bij, net ff weer wezen kijken, op het opkrikpunt voor normaal de bandenwissel de krik gezet, de hulpveer zit los tussen de hoofdveer, gek idee misschien maar als ik de hulpveer nu stuk slijp dan kan ik hem er toch gewoon tussen uit halen? Of is dit niet verstandig? Als de bouten niet los willen zeg maar:)

  5. Heren,

     

    Net terug van de apk, afgekeurd op een minuscuul scheurtje in de hulpveer.... nu is mijn vraag aan jullie is het mogelijk om de draagarmen te laten zakken de hulpveren te verwijderen en alles weer in elkaar in een uurtje of 2:) Dat zou dan vanavond zijn tussen 8 en 10:P

     

    De vraag is; ik heb geen brug dus doe alles gewoon op de oprit, kan ik met een huis tuin en keuken krik de boel weer in elkaar krijgen als ik alles uitelkaar heb gekregen, je moet ruimte maken voor het verwijderen van de veer door de draagarm te laten zakken, geen punt das zo gepiept. Maar hij moet ook weer in elkaar:)

     

    Ik hoor het graag.

     

    Groeten Arjan

  6. Vanuitgaande dat je nieuwe centrale bouten gaat gebruiken. Dit zijn nl rekbouten voor 1 malig gebruik.

    Je kan ze natuurlijk wel hergebruiken maar dan zou de 200 Nm +180 graden wel eens niet op kunnen gaan.

    Ha Barry, klopt en daarom zit bij de aandrijfas op ebay al een nieuwe centrale bout erbij en heb net bij de dealer de 12 boutjes besteld. 5.04 ex btw per 6.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden