Ga naar inhoud

Medmoi

Members
  • Aantal items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Medmoi

  • Verjaardag 10-07-1979

Profile Information

  • Geslacht
    Male
  • Plaats
    Ommen
  • Naam
    Med

Medmoi's Achievements

0

Community reputatie

  1. Niemand??? Ik heb de mislampen,schakelaar en ook lichtsensor besteld het duur wel even voordat ik ze binnen heb in tussen had ik vraag mijn coming home werk maar wil ook graag leaving home actvieren kan iemand mij daarbij helpen natuurlijk ook tegen vergoeding. Groeten, Med.
  2. Nou begin te twijfelen ook nog ik vind die chroom op de grill om de mislichten mooi de standaard grillrooster van de passat vind ik zelf niet zo mooi.Nog maar goed rond speuren denken ik.ik leer telkens meer op dit forum ik heb een filmpjes gezien met die mod die bedoeld. STRAK hoor. Groeten. Med.
  3. Ik heb een hele mooi set grill met ingebouwd led drl gezien op Ali express en verlichting sensor met schakelaar ik zal vanavond als ik thuis ben de foto's posten welke ik bedoel en als het te doen is zonder een andere boordnet meteen bestellen ik weet niet of het voor een beginneling te doen alle adviezen zijn welkom. En ja thanks voor de reacties. Groetjes. Medhous.
  4. Beste forum leden, binnenkort wil ik een aantal aanpassingen doen aan de auto zoals o.a.het toevoegen van mistlampen. Maar voordat ik hiermee ga beginnen en van alles ga bestellen zou ik graag willen weten wat ik allemaal kan en al heb en of ik een andere boornet nodig heb dit op advies in dit forum nou is mijn vraag kan iemand mij misschien ermee helpen met het uitlezen (VCDS) Ik woon in Ommen en kom ook regelmatig in Amersfoort maar ben ook bereid om een stukje voor te rijden. Alvast bedankt. Medmoi.
  5. Beste forum leden, binnenkort wil ik een aantal aanpassingen doen aan de auto zoals o.a.het toevoegen van mistlampen. Maar voordat ik hiermee ga beginnen en van alles ga bestellen zou ik graag willen weten wat ik allemaal kan en al heb en of ik een andere boornet nodig heb dit op advies in dit forum nou is mijn vraag kan iemand mij misschien ermee helpen met het inlezen (VCDS) Ik woon in Ommen en kom ook regelmatig in Amersfoort maar ben ook bereid om een stukje voor te rijden. Alvast bedankt. Medmoi
  6. Bedankt Jan ik twijfel een beetje tussen mislampen met DRL strip of zonder Is het trouwens ingewikkelder qua montage en bekabeling zo'n mislampen met drl of Is maak het niet veel uit ook met het inlezen (VCDS).
  7. Ik heb een setje gezien bij mislampen.nl voor 150 duro hier de gegevens ervan: Artikelnummer: VW009C OEM nummer: VW009C Compleet Mistlampset Volkswagen Passat 3C Mistlampen (set) Roosters (set) Montage schroefjes mistlampen HB4 halogeen lamp (set) HB4 stekkers (set) Origineel VW schakelaar Plug&Play Kabelset Mistlampen Is dit alles wat ik nodig heb om aan de slagroom te gaan? Is de plug and play kabelset ook de kabel vanaf boorden die GERJOL ook bedoel en hoef ik verder niks laten inlezen (VCDS) bij de dealer.
  8. Bedankt voor jullie tips zoals jullie konden zien ben ik nieuw in dit forum en moet nog uitvinden hoe je reactie op je vragen kon bekijken ik dacht dat je een mail kreeg als het op jouw vraag werd gereageerd maar moet nog uitzoeken hoe dat wekt vandaar de late reactie ik ga eerste maar een setje mislampen incl grill voor een goede prijs kopen (tips zijn welkom) en dan zal ik vast wel oproep doen op jullie kennis
  9. Hallo allemaal, Ik wil graag een aantal verbeteringen aanbrengen aan mijn auto. Te beginnen met mistlampen inbouwen (misschien met DRL). - Wat heb ik hiervoor nodig en hoe kan ik dit het beste aanpakken? - Waar zou ik goedkoop onderdelen kunnen vinden? Het gaat om de VW Passat 2005 b6. Alvast bedankt. Groetjes Medmoi
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden