Ga naar inhoud

Milos200

Members
 • Aantal items

  16
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Milos200

Profile Information

 • Plaats
  Lelystad
 • Naam
  E. de Vries

Milos200's Achievements

2

Community reputatie

 1. Ok. Kun je kort aangeven wat het verschil is tussen een Fiscon die jij nog hebt liggen en een (premium) module als 9W7? Ook wordt ergens op het form verwezen naar http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/Telephone_Retrofitting Daar zie ik bij PR-code ook her en der 9W7 staan. Ben ik beperkt tot die modules? (overigens heb ik dat niet expliciet gezegd, maar ik wil natuurlijk wel via de carkit kunnen blijven bellen..wellicht is m'n topic-titel dan te mager...)
 2. @@dieseltje. In een ander topic heb je het over de ideale module voor een Zwart/Wit-teller. Jij weet vast ook wel wat de ideale module is voor een Zwart/Rood-teller?
 3. Ik bemerk nu dat dit topic eigenlijk in "In Car Entertainment" thuishoort. Dus als iemand 'm kan verplaatsen
 4. Bij mij moet het zowel Android als Apple ondersteunen. In mijn vorige Passat had ik een simpel Dension Gateway-geval met kabeltje, maar toen werkte de carkit niet meer. Een kabeltje ofzo vind ik op zich niet zo erg, zolang carkit maar mogelijk blijft.
 5. Ik begrijp het niet zo goed. Bedoel je omdat ik het rode display heb, ik alleen kan kiezen uit één van die twee modules?
 6. e.e.a. bij mijn tellers en display is rood. Kan deze bijvoorbeeld? https://www.marktplaats.nl/a/auto-diversen/accessoires-navigatiesystemen/m1354524900-vw-bluetooth-premium-module-rns-510.html?c=8c285449651fa109c354bbabe740c1b&previousPage=lr
 7. Ik heb al her en der op het forum gelezen, maar ik ben er nog niet uit. Hoe kan ik het beste ervoor zorgen dat ik muziek vanaf mijn telefoon kan streamen? RNS HW-Version H43 SW-version 5238 Module onder passagiersstoel: 3C0 035 729 E Touch Adapter 3C0 051 435 TA
 8. Ik ben ook geïnteresseerd wie/waar dat kan. Bij mijn Passat heb ik hem (de EGR-koeler) inmiddels af laten doppen...Het enige dat nu nog moet gebeuren, is wegschrijven zodat motormanagement-lampje(s) gewoon weer uitgaan.
 9. Ik had hetzelfde probleem, maar heb het gefixt. In het kort een handleiding voor als iemand anders er ook mee loopt te klungelen: 1. Het glas/raam volledig omhoog en met tap vastzetten. 2. Het raammechanisme naar beneden sturen. 3. Aan de voorkant zit onderin een robberen dop, die je eruit kan halen. Dan ontstaat een je weg. Dan zie je daarachter het witte blok met het gat erin. 4. Haal het tape los en laat het glas zakken, tot in het witte blok. 5. Door de opening kun je dan het grote en daarna het kleine busje in het witte blok duwen. Bij mij viel alleen het busje er aan de andere kant net zo hard weer uit. heb het opgelost door een metalen plaatje aan de achterkant van het witte blok te lijmen.
 10. Ik heb al e.e.a. gelezen, maar kom toch even met een topic. Voor zover ik heb kunnen uitvogelen heb ik een RCD500 erin. (zo een met 10 zwarte knoppen tussen de draaiknoppen, een CD-wisselaar erin). http://codedradio.info/show.php?p=pics/VW/rcd500.jpg&title=VW%20RCD%20500%20%20%20VWZ1Z3 Nou wil ik graag eenvoudig muziek vanaf mijn telefoon kunnen afspelen. De nadruk ligt op eenvoudig, omdat ik op termijn wellicht wil kijken naar een andere set (incl. navigatie). Maar tot dit tijd wil ik het graag wel voor elkaar hebben. Begrijp ik goed dat dit eenvoudig met bijvoorbeeld met een Dension Gateway Lite BT kan? Is dat dan plug and play, of nog moeilijkheden te verwachten? (dat A2DP lijkt me erg fijn; scheelt iedere keer met kabeltje te klungelen)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden