Ga naar inhoud

kevuhh

Members
  • Aantal items

    70
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over kevuhh

  • Verjaardag 28-07-1988

Profile Information

  • Geslacht
    Male
  • Plaats
    Enschede
  • Interests
    Motorcross
  • Naam
    Kevin

Contact Methods

  • Skype
    kevuhh

Overige

  • Vagcom
    11.11

kevuhh's Achievements

9

Community reputatie

  1. Fuerteventura zonder de passat tenzij er een vaarfunctie opzit die ik nog niet heb ondekt
  2. Nee is gewoon van een sloopauto
  3. Hij zegt nu ook dat die gecalibreert moet worden
  4. Nee kan verder niks doen dan uitlezen van foutmeldingen.
  5. Heb geen parkeersensoren en heb vanmiddag ook al weer alle kabels die getrokken zijn allemaal nagekeken. Dit is gewoon allemaal goed of de kabelboom zelf is niet goed, maar de kabelboom klopt gewoon aangezien hij de oude module wel normaal kon lezen en alleen software fout aangaf. Nu doe ik deze module erachter en kan die hem niet lezen. Dus waarschijnlijk de module? Kan de module kapot zijn? of is de module niet kapot aangezien ik er gewoon in kan komen?
  6. Word er niet goed van. Iemand in de buurt van Enschede die wat geld wil verdienen ? ZORG DAT DIE WERKT @!*^%_!@#^ zal de opdracht zijn
  7. Net gedaan. RNS doet niks. Normaal kreeg ik een melding "NIET BESCHIKBAAR" er gebeurt nu niks
  8. Nu heb ik de nieuwe erachter en geeft hij nog een foutmelding. Krijg trouwens ook geen melding meer met de RNS. Maakt niet uit wat ik wel of niet aanvink. Heb alles in de RNS uit gedaan en alleen CAN gateway 3C aangezet. Deed niks. Nu heb ik in RNS aangezet en can gateway ook en nu nog niks. Maar hij vind de module niet. Maar ik kan wel in de module.
  9. Ja 110 euro incl. verzendkosten. Ben nu kwijt 150 camera 100kabelboom 150 (verkeerde module) en 110 nieuwe module hopelijk de goede!
  10. Ja is verder ook geen probleem. Eerder wisten we het niet zeker nu weten we het wel zeker. Voor de volgende gek die 't gaat proberen heeft hij iniedergeval niet dit probleem. De goede module is gekocht en onderweg dus hopelijk is het van de week helemaal goed kan ik eindelijk de kofferbak weer dicht bouwen
  11. Ja Wulfke klopt, maar ids30postma reageerde dat het allemaal hetzelfde was Dus ik heb hem maar gekocht, nu blijkt dat het niet goed is. Als iemand zo'n achteruitrijcamera module kan vinden. Laat het me weten aub!! Kan hem namelijk nergens vinden voor een normale prijs. Deze module die ik nu heb is trouwens te koop dan (150 heb ik ervoor betaald)
  12. Ja maar werd eerder hier op forum vermeld dat dit helemaal niks uitmaakte. Daarom heb ik deze ook gekocht maarja ik zoek wel een ander
  13. Alleen massa en draad op achteruitrij verlichting. En dan voor 3 kabels (can hi can low constante plus)
  14. Ja alles staan aan en goed. Hij houd nu maar 1 foutmelding en dat is "verkeerde software" zie eerdere foto. Wat kan je hier aan doen? Is gewoon de module fout voor deze auto?
  15. Central conv? Nee nog niet. Zal ik maandag gelijk naar kijken nu eerst een lang weekend werken blehh
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden