Ga naar inhoud

pompie

Members
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over pompie

Profile Information

  • Plaats
    Arnhem

pompie's Achievements

0

Community reputatie

  1. Het is ook niet dat het constant gebeurt dus het zou vuil kunnen zijn en de olie kan ook zijn kracht kwijt zijn naar al die kilometers misschien. Ben nog een beetje aan het twijfelen maar denk wel dat ik het laat doen. Ik wil zowiezo nog een aantal jaren met deze auto rijden dus wil graag de spullen in orde hebben.
  2. Bedankt voor jullie reactie's! Ik kan alleen geen slechte reactie's vinden wat betreft het spoelen bij Tunex. Mocht jij die wel weten te vinden Barry dan hoor ik graag waar je die gevonden hebt uiteraard Ik heb ook gekeken op de site's van de bedrijven die jij aanbeveelt Barry maar daar kan ik niks vinden over het spoelen van de automaat helaas. En Erwin ik heb geen DSG maar gewoon een normale 6 traps automaat. Ik zal me eigen eens voor gaan stellen op het forum dat is wel zo netjes inderdaad!! Bedankt!!
  3. Hallo ik heb een passat 2.0 tfsi automaat bouwjaar 2006 met 158k op de teller en vind dat mijn automaat niet altijd even lekker overschakelt. Ook als ik heel laag in de toeren rijd dan zie je de toerenteller een klein beetje bewegen en dan praat ik over milimeters. Nu heb ik eraan gedacht om eventueel de automaat te laten spoelen bij Tunex in s'Heerenberg en dan zou dat probleem weleens over kunnen zijn heb ik gelezen. Heeft er misschien iemand ervaring met het spoelen van de automaat??
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden