Ga naar inhoud

advh

Members
  • Aantal items

    17
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over advh

Profile Information

  • Plaats
    Etten-Leur

advh's Achievements

0

Community reputatie

  1. Ik denk 4020, die zou altijd goed gaan op een c versie volgens mij wat ik heb gevonden tot nu toe
  2. Nieuwe firmware nog niet aangedurfd, nieuwe kaarten staan er wel op. Duurt wel ff zeg....
  3. Ok dan moet ik iemand zoeken die kan coderen. Zag op de kaart niemand echt in de buurt dus zijn er mensen die niet te ver weg wonen die dit kunnen doen tegen betaling?
  4. Ok dankjewel voor je hulp, kan dit zonder een tussenstap met een 3xxx versie? En dus ook zonder opnieuw coderen? Of heeft een update sowieso niet veel nut?
  5. Heb even de moeite genomen om mijn RNS eruit te schroeven voor de versie en klopt het dat dit een C versie is? (omdat er CX staat twijfel ik of het weer niet iets anders is) Ook zie ik HW 06 Kan ik aannemen dat dit de 6de versie van model C is ik heb namelijk ook al A en B units gezien met een hogere HW versie. Welke Firmware zou ik hier het beste in kunnen schieten zonder opnieuw te hoeven coderen? (ik ga ervanuit dat deze units niet verder is aangepast)
  6. Sorry, die begrijp ik niet helemaal, waarvoor is er een andere module nodig? Ik kan nu mijn telefoon koppelen aan de rns en aan de touch adapter.
  7. Ok dankjewel voor het verduidelijken. Voor de sporadische gebruiker kan ik dus buiten de touch om werken, via de rns lijkt het mij fijner/uitgebreider
  8. En als je een update van het kaartmateriaal hebt "gekregen" kan deze dan altijd worden gebruikt ongeacht van de firmware versie of moet bij v11 de firmware up tot date zijn?
  9. Ok op die manier, maar wat is dan de toegevoegde waarde van de touch adapter? Enkel het extra display?
  10. Ik ben nog een newby in de wereld van VW en heb dan nog een paar vragen waar ik nergens een antwoord op heb kunnen vinden, niet op dit forum en niet op internet. Vraagje 1 Hoe kun je de firmware versie van je rns uitlezen, ik heb gevonden door de setup knop ingedrukt te houden maar dan krijg ik alleen FM, AM en niet een 3e optie. Is de enige optie dan met vcds? Vraagje 2 Ik heb dus een rns510 en ook een touch adapter, kan iemand mij het voordeel van die touch adapter uitleggen, ik kan mijn gsm ook direct koppelen aan de rns en dan kun je ook audio afspelen, via de touch adapter heb je die functie niet.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden