Ga naar inhoud

rdwhgz

Members+
  • Aantal items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over rdwhgz

Profile Information

  • Plaats
    hoogezand

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

rdwhgz's Achievements

3

Community reputatie

  1. Ja ik heb het zelf gezien...daarom stroomde benzine er ook uit bij het tanken
  2. 1408,66 om precies te zijn. Tank was lek. allemaal nieuwe olie. Filters alle riemen enz enz. geniet er nu echt van
  3. hier helaas niemand kunnen vinden die het eventueel kon oplossen. inmiddels naar de vw dealer gebracht en dikke 1400eu lichter. maar nu wel op en top!
  4. ik eb geen flauw idee waar die lekt. tankmeter heb ik inmiddels wat op gevonden,auto aan laten tijdens het tanken. hoop echt dat er iemand even een keer tijd heeft om ernaar te kijken. nog steeds bij het hard optrekken,krijg je een enorme stank van benzine. groetjes desiree
  5. heb een paar gevraagd...maar meest waarschijnlijke komt eruit dat de overloop slang stuk is? en me tankmeter...weet nou niet of dat door de slang komt,of door iets anders. ondertussen al een keer stil gestaan hahaha. dus vanaf gisteren een jerrycan mee in de kofferbak.
  6. gisteren was me sleutel er gelukkig,ik dacht even lekker te gaan rijden. 70eu getankt,kwam bij de auto..stroomde de benzine eruit,en niet te zuinig ook. nu lekt hij gelukkig niet meer,maar als je even een beetje gas geeft,stinkt ie echt behoorlijk na benzine. ook geeft me tankmeter soms ineens leeg aan tijdens het rijden. hij loopt opzich wel goed,dus weet niet wat het is. ook doet me cruise control het niet. nu in mijn vraag..zou er iemand eens na willen kijken? uiteraard tegen vergoeding.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden