Ga naar inhoud

Ruud92345

Members
  • Aantal items

    17
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Ruud92345

  • Verjaardag 26-08-1987

Profile Information

  • Plaats
    Tilburg

Ruud92345's Achievements

0

Community reputatie

  1. ja ik begreep dat daardoor het onderste gedeelte van de motor is vastgelopen.....??? de oliepomp was al vervangen..
  2. Zojuist gebeld door de garage..... Oorzaak was niet de oliepomp maar het tandwiel wat op de krukas zit gegoten was afgebroken. Hierdoor is het onderblok gesneuveld... De oplossingen die hij aangeeft... 1 totaal nieuwe motor 2 gebruikte motor die 115duizend heeft gelopen en waarbij de vraag is of het blok wel goed is.... Kosten alleen het blok 2000 euro... 3 alleen nieuw onderblok... Er is namelijk eerder al een nieuw bovenste blok ingezet.. Totaal kosten met alles erbij gerekend 3600 euro. Ik heb gekozen voor optie 3 alleen wel een levertijd van 2 tot 3 weken...
  3. de garage gaf vandaag al wel aan dat de turbo en de kop geen schade hadden en dat deze dus zoiezo niet vervangen hoefde te worden...??
  4. Ja Robl ik denk er eigenlijk ook zo over maar bewijs maar eens dat dat de oorzaak is....
  5. ja ik heb al besloten dat wanneer de kosten onder de 5000 blijven dat ik het laat maken... maar inderdaad goed klote... om op je vraag te antwoorden er is een nieuwe oliedrukpomp ingezet dus niet alleen het Asje vervangen ik weet echter niet of dit een verbeterde versie was of dat dit dezelfde waardeloze pomp is als die er al in zat??
  6. Ik heb zojuist van de garage te horen gekregen dat de krukas en het onderste gedeelte van het blok kapot was!!! Hij kon nog niet zeggen waar het door kwam hij gaf ook al aan dat het de oliedrukpomp zou kunnen zijn.... Ik heb hierbij wel mijn vraagtekens omdat ik 50000 km geleden (ong 1.5 jaar geleden) een nieuwe oliedrukpomp erin heb laten zetten... Iemand ideeën wat nu de beste oplossing is en wat ik het beste kan doen... Wat verder ongeveer de kosten gaan worden?? Ik hoor het graag!!
  7. Willem bedankt voor jouw reactie! ik heb inderdaad voordat er ook maar een lampje knipperde de auto langs de kant gezet.. de man van de ANWB heeft wel een band (als je voor de auto staat aan de linkerkant van de motor zichtbaar) eraf gehaald... en heeft toen aan mij gevraagd of ik de motor nogmaals wilde starten.. toen ging het lampje van motormanagement wel branden.. maar verder niets.. ik hoop maar dat het meevalt en dat het te verhelpen is!
  8. Ooh ja die was ik nog vergeten inderdaad het 2 massavliegwiel is ook gelijk vervangen toen! pfff misschien toch tijd om over te stappen naar een andere auto! Ik lees alleen maar slechte verhalen hier...
  9. Bedankt.... Klinkt niet heel positief....
  10. Afgelopen week hoorde ik een metaal op metaal geluid vanuit de motor komen. De auto gelijk aan de kant gezet en even onder de motorkap geluisterd het geluid kwam volgens mij uit de buurt van de distributieriem.... Toch maar even de wegenwacht gebeld deze gaf aan dat hij ook dacht dat het vanuit de distributieriem kwam de auto getakeld en naar de garage gebracht. Vandaag de garage gesproken gaven aan dat er klepdempers kapot waren????? En dat het onderste gedeelte van de motor was vastgelopen... Ze gaan morgen de motor uit elkaar schroeven om te kijken wat er precies loos is. Heeft iemand van jullie ideeën wat er loos kan zijn en wat het gaat kosten?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden