Ga naar inhoud

@rjan

Members+
  • Aantal items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over @rjan

  • Verjaardag 18-11-1980

Profile Information

  • Geslacht
    Male
  • Plaats
    Roden
  • Interests
    Heel veel interesses in van alles en nog wat...
  • Naam
    Arjan

@rjan's Achievements

0

Community reputatie

  1. Goedemiddag allen, Ik heb afgelopen vrijdag een cruisecontrol hendel laten inbouwen in mijn 3BG 1.6 benzine (ALZ). Toen de man dit ging activeren vertelde hij mij dat er een storing in het gasklephuis zit. Is er iemand in de buurt van Groningen die dit voor mij kan uitlezen? Alvast bedankt voor de reactie!
  2. Hoi Yvo, Ik heb ergens onderstaande pagina gevonden waar stap voor stap staat uitgelegd wat er moet gebeuren. http://www.taligentx.com/passat/mainten ... mechanism/ Ik ben er helaas zelf nog niet aan toe gekomen en ben wel erg benieuwd of het jou gaat lukken.
  3. Beste Passat-rijders, Als ik met de afstandsbediening van de sleutel de deur open zap, treden de servo's 2x in werking en gaat de binnenverlichting aan en meteen weer uit. Als ik nog een keer open zap, treden de servo's 1x in werking en gaat de binnenverlichting aan. Als de deuren op slot zitten en ik zap de deuren dicht, gaat soms de bestuurdersdeur open. De ramen gaat ook niet open of dicht als ik de knoppen ingedrukt hou, wel met de sleutel in de deur. Soms komt het voor dat de binnenverlichting wel aanblijft na 1x drukken. Beide originele sleutels geven hetzelfde effect, ik heb ze ook opnieuw gesynchroniseerd zoals in het boekje staat. Er lijkt iets niet kloppen, enig idee hoe dit op te lossen is? Moet ik hiervoor naar een dealer of kan ik zelf wat doen of heeft iemand misschien andere ideeën? Alvast bedankt voor de reactie!
  4. Hallo, Ik ben sinds gisteren in het bezit van een Passat 3BG met een 1.6 benzinemotor. Hier zit standaard geen cruise control op, maar wel elektronisch gas. Op internet vind ik overal cruise control hendels met kabelboompjes te koop. Aangezien ik wel handig maar onervaren ben vraag ik mij af of als ik zo'n hendel inbouw de cruise control al werkt, of moet dit nog ergens middels een computer geactiveerd worden? In afwachting van en alvast bedankt voor de reactie.
  5. Dag R-line, Bedankt voor je reactie! Helaas is dit niet de handleiding die ik zoek. Deze technische handleiding had ik zelf al gevonden, maar er staat niet echt een omschrijving in van de functies. Ik ben meer op zoek naar de gebruikershandleiding. Nog meer suggesties?
  6. Hallo, Ik ben sinds gisteren in het bezit van een Passat 3BG met een originele Gamma V radio. Omdat ik niet precies weet waar alle knopjes voor dienen heb ik tevergeefs het halve internet al afgezocht naar een handleiding. Kan iemand mij hier alstublieft aan helpen? Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden