Ga naar inhoud

Errorist

Members
  • Aantal items

    19
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Errorist

Profile Information

  • Plaats
    Rotterdam

Errorist's Achievements

2

Community reputatie

  1. Tx Leo! @@Raymond: km stand: 215.000 km
  2. eh, nee... ik zal daar eens naar kijken. tx voor de tip! ps: hoe maak ik deze schoon?
  3. hmm, ok, haha Lijkt me nogal veel moeite om ff te weten wat voor maat het is, maar goed Kan ik uit jullie antwoord leiden dat wat ik aan de buitenkant meet (de buitenrand) niet de werkleijk maat is, maar dat ik eigenlijk het stuk vd velg zou moeten meten waar de band op 'rust'?
  4. Ja hoor Passanten, ik had het ook met mijn 1.8T Toevallig had ik dit onderwerp gelezen en de week erop gebeurde het bij mij... oliedruk valt weg... lichte paniek, omdat je een melding krijgt dat je meteen je motor moet uitzetten! Ik dacht: Fuck... sludgeprobleem... forum... Stond ik ergens in 'the-middle-of-nowhere' in Friesland... ik wist alleen niet of ik door kon rijden, dus toch ff ANWB gebeld. Ik vertelde hem het Sludge-euvel aan de beste man, maar deze zei dat hij hier nog nooit van gehoord had. Ik kon toch verder rijden, maar dan wel meteen een garage opzoeken. Gelukkig zit mijn stiefvader bij een autoknutselclub en kon ik hem daar op de brug zetten. Eerst een grotere oliefilter gekocht, wat dikkere Kroon olie en wat Flush. Flush er in en wat omrijden naar de knutselclub. Oude olie er uit doen en zag dat het al een tijd niet was ververst. Ik had het meteen bij aankoop moeten doen, maar dat weet ik nu... Oliefilter geplaatst en nieuwe olie erin, hoppa!!! Zoemt weer soepeltjes over de snelweg. Gelukkig was ik op tijd, dankzij het Forum!!!!
  5. Beste Passanten, ik ben voorzichtig kijken voor grotere velgen, maar wist niet zeker wat ik nu heb onder mijn Passat. Ik ging kijken op mijn banden en daar staat het getal 16 op. Ik ging er dan ook van uit dat mijn velgen ook 16 inch zijn, maar op een afstandje lijken ze toch groter. Ik ben ben ze daarom gaan opmeten, maar ik meet toch echt 17 inch. Ik wist niet dat dit mogelijk was, of heb ik het fout??? bvd
  6. Plasti dip, nooit van gehoord, net ff gecheckt op youtube. Lijkt mij een zeer goede oplossing!!! Blijft dit wel goed zitten?
  7. Ok, misschien niet zo goed idee. Mijn velgen zijn wel een beetje beschadigd, maar ik wil het sowieso mijn auto een beetje andere look geven, en zwarte velgen vind ik wel iets hebben. Ik kan beter voor nieuwe velgen gaan en een embleemloze grill gaan om te beginnen. tx all!
  8. Hallo Passanten, Ik zit er over na te denken om zwarte wieldoppen op mijn lichtmetalen velgen te plaatsen, maar ik weet nou niet of dit überhaupt wel mogelijk is. Ik zie wel eens van die oude zwarte basisvelgen waar je ze mooi op kunt zetten, maar bovenop lichtmetalen velgen? Heeft iemand hier ervaring mee? Rookie rookie 'styler'
  9. Hallo Passanten, Ik heb sinds een paar dagen dat er warmte uit de luchtroosters komt, terwijl ik Climate control uit heb staan. Wie weet wat er aan de hand kan zijn? bvd!
  10. Bedankt Thijs, Ik heb de lakstift bij jullie besteld!!
  11. Ik heb toch nog ff gekeken, maar er zit geen sticker in de reservebandenbak...
  12. Beste Thijs, Heb je ook een link voor mij? Ik neem aan dat het ergens op de VAG techniek site staat?
  13. Dank voor de reactie's. Bij het reservewiel kan ik niets vinden. Ik heb ook geen serviceboekje, ja ik weet het, ik heb het risico genomen. Hoe zoek je het via je kenteken op?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden