Ga naar inhoud

Rein12

Members+
  • Aantal items

    49
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Rein12

  1. Zelf ik heb een hele mooie passat TDI 2.0 188pk DSG6, 2015, en rijd gemiddeld 1000 km per week 1:20. kom een keer een proef rit maken en ervaar het zelf. Zelf moet ik een overstap maken naar een elektrische auto, anders deed ik mijn Passat pas weg als hij total loss zou zijn.

    Doe de overstap alleen als ik een serieuze koper voor mijn passat heb gevonden. Het enige nadeel van mijn Passat is dat er veel km's opstaan, maar daar is de prijs dan ook naar.

    Laat maar weten, ik rij nog steeds met veel plezier!

  2. Ik rij al bijna twee jaar op Michelin cross climate banden, bijna 100k aan kilometers en ze zijn nog niet aan een eind. Prima banden niet duurder dan de gemiddelde andere band.

    en er staat een sneeuw vlok op dus je mag er in alle wintersport gebieden mee rijden.

    was helemaal klaar met het wisselen, en dit is een prima alternatief

    wat voor winter hebben we nog in NL?

  3. Met Goede kwaliteit beelden, bedoel ik dat nummerborden op een redelijke afstand nog zijn te lezen. Heb jarenlang een dascham in mijn vorige auto gehad, als mijn voorganger 50 meter voor me reed was het nummerbord niet meer te zien. Dat niet meer van deze tijd.

     

    Ik liet de camera altijd in de auto zitten, net achter de spiegel moet je goed kijken van buiten om deze te ontdekken, en met een kort snoertje aangesloten op de voeding van de binnen verlichting werkt dat prima.

  4. Nog een keer onder de achterbumer gekropen,men ja er zit idd een gat! Je kunt er alleen nooit bij, als je niet helemaal op je rug gaat liggen.

     

    Heb een foto proberen te maken,malsnje goed kijkt is het te zien, in niet uitgeklapte positie zie je het beter.

    post-22263-0-91420600-1534585847_thumb.jpeg

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden